Vind Karin Slaughters nyeste krimi “Brudstykker”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et signeret eksemplar af Karin Slaughters seneste krimi “Brudstykker”. Vi sætter to eksemplarer på højkant. Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende:

Udfyld resten: Det bedste jeg ved, mens jeg læser en krimi er… (eks. at spise lakrids, slukke lyset…)

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Konkurrencen slutter torsdag d. 20/9 kl. 9.00, hvorefter vi finder en vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.


 

Om Brudstykker

Brudstykker er ny bog af bestsellerforfatter Karin Slaughter.

Når din nærmeste viser sig at være en fuldstændig fremmed…

Thrillermesteren Karin Slaughter er tilbage med en ny, enkeltstående fortælling om familiehemmeligheder og løgne og en livsfarlig jagt efter svar. Andrea Cooper tror, hun ved alt om sin mor Laura – at hun altid har boet i Gullaway Island og har levet et stille og roligt liv. Men en lørdag eftermiddag vendes alting på hovedet, og hun får en helt anden side af Laura at se.

For inden Laura blev Laura, var hun en helt anden. I tredive år har hun skjult sin sande identitet, men nu har fortiden indhentet hende. Et døgn senere ligger Laura på hospitalet, skudt på grund af noget hun ved. Andrea må nu gøre alt for at finde sandheden – hvis hun ikke lykkes, er begge deres liv på spil.

 

Karin SlaughterOm Karin slaughter

Karin Slaughter er amerikansk krimiforfatter, og hun debuterede som forfatter i 2001 med “Blindsighted”. Romanen blev hurtigt en international succes, og hendes bøger er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan.

Den anden roman i Karin Slaughters Will Trent-serien har titlen “Fractured”, og den strøg ind som nummer et på bestsellerlisterne i England og Holland, og blev det år den mest solgte titel inden for fiktion i Australien. På samme tid blev hendes roman “Faithless” udgivet i Tyskland, hvor den også blev nummer et. Alt i alt har Karin Slaughter solgt mere end 16 millioner bøger på verdensplan.

 

I 2009 bragte Karin Slaughter karaktererne fra serierne Grant County og Will Trent sammen i romanen “Undone”. Will Trent arbejder på en sag, der finder sted i Atlanta, sammen med Sara Linton fra Grant County. Will Trent og Sara Linton møder også hinanden i romanen “Broken”, der blev udgivet i 2010.

Karin Slaughter gæstede Krimimessen i 2016.

 

20 thoughts on “Vind Karin Slaughters nyeste krimi “Brudstykker”

  1. Det bedste jeg ved når jeg læser en krimi, er når jeg tænder nogle stearinlys og slukker for radio og tv, og kryber under et tæppe, så er det perfekt til at læse en krimi.

  2. at sidde med benene op i sofaen – ild i brændeovnen – en smuk buket – stearinlys og masser af kaffe og kransekage – så er der plads til spænding og råhygge.

  3. Det bedste jeg ved, mens jeg læser en god krimi er at have en varm kop sort kaffe og lidt sødt inden for rækkevidde.

  4. at kunne læse og nyde bogen i fred og ro, bedst under dynen når jeg lægger mig til at sove, så det kan godt blive lidt sent inden får lukket øjnene.

  5. Det bedste jeg ved, er at sidde i mit sofahjørne med tæppe over fødderne, en god kop kaffe og et stykke chokolade, eller lidt lakrids, og en god bog.

  6. ….. at hoppe i de løse bukser, den grimmeste slap-af-bluse og finde STEDET i huset, der lige indbyder til det på det givne tidspunkt (seng, sofa, solstråleplet på gulvtæppet) og en snack til 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.