Vind Karin Slaughters “Den sidste enke”

Karin Slaughter er tilbage med et nyt bind i serien med Will Trent og Sara Linton. Bogen er netop udkommet på HarperCollins, og vi sætter i samarbejde med forlaget 2 x eksemplarer af bogen på højkant.

Deltag i konkurrencen om “Den sidste enke” ved at fortælle, hvad du har planer om at læse i løbet efterårsferien/ den kommende uge.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder to vindere d. 21. oktober.

Vinderne bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Den sidste enke

Den kritikerroste amerikanske krimiforfatter Karin Slaughter, som har haft adskillige bøger på New York Times’ bestsellerliste, er tilbage med en ny roman med Will Trent og Sara Linton i hovedrollerne i en historie fuld af forgreninger og forviklinger og en trussel mere ødelæggende, end nogen havde kunnet forudse. En gådefuld kidnapning

En varm sommeraften bliver en forsker fra Center for Sygdomsbekæmpelse i Atlanta af ukendte gerningsmænd bortført på en parkeringsplads foran et indkøbscenter. Forskeren er som forsvundet fra jordens overflade, og politiet er desperat efter at finde gerningsmændene og redde forskerens liv. En ødelæggende eksplosion

En måned senere forstyrres freden en stille søndag eftermiddag af et øredøvende brag, og få sekunder efter flænses luften af endnu en ødelæggende eksplosion. To bomber er bragt til sprængning i et af de travleste og vigtigste områder i Atlanta, som er hjemsted for både Emory University, to store hospitaler, FBI’s hovedkvarter og Center for Sygdomsbekæmpelse.

Retsmedicineren Sara Linton og hendes partner Will Trent, som er specialagent ved GBI, haster til gerningsstedet og træder direkte ind i et dødbringende komplot, hvor tusinder af menneskers liv står på spil. Da kidnapperne også bortfører Sara, går Will undercover for at redde hende og forhindre en massakre, hvormed han også sætter sit eget liv på spil for den kvinde og det land, han elsker.

Karin Slaughter

Foto: Alison Rosa

Karin Slaughter blev født i 1971 i Georgia USA, og hun bor i Atlanta. Hendes første bog Mord for øje, blev en stor international bestseller og er oversat til næsten 30 sprog.

Karin Slaughter har siden udgivelsen af den første bog, udgivet mere end et dusin romaner på flere forskellige sprog og solgt mere en 35 millioner bøger over hele verden.

14 thoughts on “Vind Karin Slaughters “Den sidste enke”

  1. Er lige startet på “Giften” af Inger Wolf Har læst alle hendes bøger og er stor fan.

  2. Jeg er i gang med “Sort sne falder” af Michael Katz Krefeld og derefter skal jeg læse David Lagercrantz “Hende der må dø”

  3. Jeg er i gang med Springflod af Cilla & Rolf Börjlind og vil gribe fat i 2’eren, når sidste side er vendt 📚

  4. Jeg er i gang med at læse “min mormor hilser og siger undskyld” af Fredrik Backman og dernæst har jeg planer om at læse “ser du månen, Daniel” som jeg tidligere på måneden så i biografen og fik lyst til at læse i bogform. Det er to bøger i hver sin genre, men jeg kan godt lide at læse lidt forskelligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.