Vind Jussi Adler-Olsens “Natrium Chlorid” i ugens konkurrence

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Jussi Adler-Olsens “Natrium Chlorid”. Bogen udkom d. 4. november 2021 på Politikens Forlag. “Natrium Chlorid” er 9. bog i Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q og Carl Mørck.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvornår udkom den første bog om Carl Mørck og Afdeling Q?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi trækker en vinder d. 12. november 2021.

Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af Politikens Forlag.


Natrium Chlorid

“Natrium Chlorid” er 9. bog i Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q og Carl Mørck, som skal opklare en række urovækkende selvmord og ulykker, mens et skræmmende mønster tegner sig.

Et selvmord i 2020 har berørt Marcus Jacobsen dybt. Men noget ved sagen er stadig uopklaret, og derfor indledes efterforskningen på ny af efterforskeren Carl Mørk og hans Afdeling Q. Sagen forgrener sig hurtigt, og et skræmmende mønster opstår blandt en række markanter personers dødsfald, der ved første øjekast ligner ulykker og selvmord. Rose, Assad, Gordon og Carl må indse, at det er kun er et spørgsmål om tid, før næste offer må lade livet…

I “Natrium Chlorid” sætter Jussi Adler-Olsen Afdeling Q på en alvorlig prøve, mens de med sort humor og sammenhold må håndtere den verserende coronakrises restriktioner og en dyster sag fra fortiden.

26 thoughts on “Vind Jussi Adler-Olsens “Natrium Chlorid” i ugens konkurrence

Comments are closed.