Vind “Jihadbruden” af Jens Strandbygaard

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et signeret eksemplar af Jens Strandbygaards “Jihadbruden” som er udkommet på Byens forlag.

For at deltage skal du blot “synes godt om” opslaget på facebook.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 8/11 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om Jihadbruden

Sognepræsten Daniel Vest bruger sin tid på at hjælpe folk i nød, men ikke ved at dele ­suppe ud eller missionere – for med en baggrund i Frømandskorpset er han ikke helt som andre præster.

Via sin hjemmeside kontaktes han af en mor, hvis 15-årige datter, ­Mathilde Østergaard, er rejst til Raqqa i Syrien for at blive gift med ISIS-­krigsherren Sheik Ibn Omar. Tilværelsen som jihadbrud viser sig dog snart at være en helt anden end det glansbillede, hun blev stillet i udsigt på de sociale medier. Daniel sætter alt ind på at hente Mathilde hjem, men i Raqqa er intet, hvad det giver sig ud for at være, og pludselig befinder han sig i et mareridt, hvor tiden måske er for knap til at gøre det rigtige.

JIHADBRUDEN er første bind i serien om Daniel Vest. Det er en spændingsroman i højt tempo med Jens Strandbygaards ­velkendte sans for overraskende og grænseoverskridende plots.

 

Om Jens strandbygaard

Jens Strandbygaard f. 1970, er iværksætter og forfatter.

Han debuterede i 2017 med spændingsromanen Mekkalinjen og fik samme år sit gennembrud med opfølgeren Malaria, der er ude i tredje oplag.

Jihadbruden er Strandbygaards tredje spændingsroman og ved at blive oversat til tysk og engelsk.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.