Vind “Isola”- goodiebag i ugens krimiquiz

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde en lækker goodiebag med Katrine Engbergs seneste krimi “Isola”. Pakken består af bogen, et krus, en t-shirt samt en mulepose.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

Hvilken bog vil du anbefale Krimimessens øvrige facebookfølgere til en mørk og stormfuld efterårsaften?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 9. oktober.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Isola

“Isola” er det 5. bind i Katrine Engbergs krimiserie om politiefterforskerne Kørner & Werner, som skal opklare en makaber sag om et halvt lig fundet i en kuffert.

Anette Werner kommer på en bizar sag, da halvdelen af en menneskekrop findes i en kuffert. Hun står alene tilbage med efterforskningen uden afgørende spor, og uden assistance fra makkeren Jeppe Kørner, som er taget på orlov på Bornholm. Imens kommer den ensomme og pensionerede lektor og krimiforfatter, Esther de Laurenti på sporet af sagen, der for første gang i serien også udfolder sig uden for de Københavnske volde.

“Isola” af Katrine Engberg kan som de andre bøger i serien om Kørner & Werner læses som en selvstændig kriminalroman.

Bogen er udkommet d. 29. september på forlaget Alpha.

25 thoughts on “Vind “Isola”- goodiebag i ugens krimiquiz

 1. Boganmeldelse: For barnets bedste skrevet af Line Holm og Stine Bolther.
  Handling: Maria Just arbejder som historiker på Politimuseet i København. Hun er i gang med at forberede en udstilling om 100 års uopklarede mordsager, da Røde Kors’ generalsekretær findes myrdet på bestialsk vis med et mystisk tegn ridset ind i maveskindet.
  Efterforskerne Mikael Dirk og Frederik Dahlin er på bar bund, men der går lynhurtigt mediestorm og toppolitik i sagen. Ledelsen presser hårdt på for at se resultater – en udfordring for de to selvrådende mænd, der ikke har arbejdet sammen før, og som på mange måder er hinandens modsætninger. Da Maria ved et tilfælde finder en forbindelse mellem den verserende sag og et 52 år gammelt uopklaret dobbeltdrab i Hellerup, bliver hun ufrivilligt kastet ind i opklaringen, der trækker tråde til landets mest magtfulde og til et skamfuldt kapitel i danmarkshistorien.
  Kommentar:
  For barnets bedste handler om hævn, forældres svigt, adoption, politik. Relationer mellem mennesker har også en betydning i denne bog.
  Jeg elsker at bogen er så troværdig, at beskrivelsen af politiarbejde og retsmedicinerens arbejde er så tæt op af virkeligheden som overhovedet muligt. Det gør den levende, spændende, gribende at læse og tager læseren med i hovedpersonernes arbejde som om man selv er der.
  Maria Just: Jeg synes det er interessant at hovedpersonen i denne krimi er historiker på Politimuseet i København. Den skiller sig allerede ud i forhold til at det ikke er politiet eller en journalist man følger hele tiden.
  Så synes jeg det er vild spændende som historie-elsker at dykke ned i historien og høre om historiske begivenheder.
  Sidste år besøgte jeg selv Politimuseet i København, det var en lærerig og interessant oplevelse af gå rundt derinde – Der læste og hørte man om hvordan – politietshistorie har været igennem tiden bla. Det tiltrakte mig meget at høre og lære om.
  Man fik meget læring og viden med derfra.
  Mikael Dirk og Frederik Dahlin: Er et sjovt makkerpar som viser at selvom man er vidt forskellig i ens arbejde, kan man godt få et godt samarbejde – Hvilket bliver spændende at følge.
  Kan klart anbefale at læse For barnets bedste – det vil i ikke fortryde!!

 2. Bortset fra netop ‘Isola’, som jo er helt oplagt, vil jeg anbefale Tess Gerritsens krimier – de er gode i et sofahjørne en stormfuld efterårsaften!

 3. Vil anbefale Det Burde Du Have Vist af Jean Hanff Korelitz. En usædvanlig thriller som overraskede mig positivt

 4. “Vinterland” og efterfølgende “Satans sommer”, så er man godt dækket ind til efterårsferie og vinteren.

 5. Hvis man ikke har læst alle Katrine Engbergs bøger, vil jeg anbefale at læse dem 🙂

 6. Der er rigtig mange velskrevne bøger til en hyggestund i det mørke efterår. Men et godt bud er Elsebeth Egholm, Rina-serien.

 7. Vi har så mange gode forfattere her i DK og jeg vil til enhver tid anbefale Katrine Engberg og Anne Mette Hancocks bøger. Jens Henrik Jensens serie om Oxen er også rigtig god. Vores naboland har Anders de la Motte der har skrevet 4 bøger der er navngivet efter årstiderne. Jeg har læst Sensommerjagt og Vinterild. De er også virkelig gode

 8. Har lige læst “For barnets bedste” – krimidebut af Stine Bolther og Line Holm. Rigtig god. Glæder mig så meget til at læse “Isola”

 9. Jeg vil anbefale krimidebutanten Karen Inge Nielsens “Færgemanden”.
  Ellers har jeg læst de øvrige krimier i serien af Katrine Engberg med stor fornøjelse.

 10. Brudzonen af Pernille Boelskov, det er tredje bind af bornholmerkrimierne med Agnethe og Lars Bohn 😉👍

 11. Jeg vil anbefale Julie Hastrups “Vildskud” som tematiserer hævntørst og selvtægt. Hvad kan få mennesker til at begå mord for at hævne, og har vi alle den risiko/mulighed i os? I “Vildskud” er disse ting skrevet på en virkeligt spændende og vedkommende måde – kan varmt anbefales 👍🏻

 12. Jeg vil anbefale Ole Cliffords trilogi, hvor 3.bog udkommer sidst på året. Jeg er i gang med den første, Katharerne, og den er utrolig spændende. Både som krimi og som historisk roman.

 13. Min anbefaling bliver “Et ubetydeligt mord” af Lindholm & Zornig, som er første bind i serien om Tessa Højmark.

 14. Ligblomsten af Anne Mette Hancock er forrygende læsning (Mercedessnittet og Pitbull er også vandvittigt gode, men Ligblomsten er nu min favorit)

 15. Jeg vil anbefale Jo Nesbøs Panserhjerte eller Yrsa Sigurðardóttirs DNA. Vil dog også anbefale at der er andre i huset når man læser dem.

 16. Jo Nesbøs bøger kan virkelig give læseren psykologiske gys og er perfekt læsning en aften med hyggetæppe og varm cacao

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.