Vind en hilsen fra de døde!

I denne uge har du mulighed for at vinde Stuart McBrides anmelderroste og isnende uhyggelige thriller “Hilsner fra de døde”.

Bogen er udgivet på HarperCollins Nordic og omhandler en seriemorder, som kidnapper unge piger lige før deres 13-års fødselsdag. Det er nervepirrende og barsk læsning, og kræs for enhver krimifan.

 

Deltag i konkurrencen om at vinde bogen ved at svare på følgende:

Hvor i Danmark kan du i 2017 møde Stuart McBride og høre ham tale om “Hilsner fra de døde”?

A. I Superbrugsen i Skjern

B. På Krimimessen

C. På skonnerten “Rebecca” på ruten fra Esbjerg til Fanø 

 

Send dit svar via formularen herunder.

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 26. august.

mcbrideOm bogen:

Den mest solgte thriller af den prisbelønnede Stuart MacBride.

En blodig, strålende og brutal historie om mord, kidnapning og hævn.Politiassistent Ash Henderson har en mørk hemmelighed. For fem år siden forsvandt hans datter Rebecca, lige inden hendes 13 års fødselsdag. Et år senere modtog han det første kort: Hjemmelavet, med et polaroidbilledet på forsiden – Rebecca, bundet til en stol med knebel i munden, skræmt fra vid og sans. Hvert år kommer der et nyt kort, hvert år er det værre end det forrige.

Medierne kalder ham for ”Birthday Boy”. Han har kidnappet piger igennem 12 år, altid lige inden deres 13 års fødselsdag. Hvert år sender han sine hjemmelavede fødselsdagskort, som viser hvordan han langsomt torturerer pigerne til døde, til familierne. Men Ash har ikke fortalt nogen om Rebeccas’ fødselsdagskort – alle tror bare at hun er stukket af hjemmefra. For hvis nogen finder ud af sandheden, får han ikke længere lov til at arbejde med sagen. Han har ofret for meget, for bare at give op inden hans datters morder får hvad han fortjener.

 

Foto: Mark Mainz (C)
Foto: Mark Mainz (C)

Om forfatteren:

Stuart MacBride (f. 1969) blev født i Dumbarton nær Glasgow i Skotland. Han opgav sin karriere inden for marketing for at satse på at blive skuespiller – men han indså hurtigt at han aldrig ville kunne leve af det. I stedet valgte han helt at skifte karriere og begyndte at arbejde med IT i olieindustrien. Stuart McBrides første bog “Cold Granite”, udkom i 2005, og han har efterfølgende vundet adskillige priser for sine bøger, der er oversat til 19 sprog. Blandt andet The Dagger in the Library i 2007 og ITV Crime Thriller Award for Best Breakthrough Author i 2008. Dette er den første bog om Ash Henderson.

Kig desuden forbi forfatterens hjemmeside, der er  meget info at hente (og et par gode grin).

http://www.stuartmacbride.com/about-stuart-macbride/