Vind “Heste græder ikke” af Vituz Andersen!

Nu har du muligheden for at 9788793366640(2)vinde Vituz Andersens spændingsroman “Heste græder ikke”.

Bogen opererer med et internationalt krimiplot, med både elitesoldater og våbenhandel på menuen. Bogen er udkommet på forlaget Mellemgaard, og er forfatterens første.

Om “Heste græder ikke” skriver forlaget:

Direktøren for våbenproducenten Blue Star, Gunnar Brodersen, bliver kidnappet og derfor sættes securityfirmaet Taurus på opgaven at beskytte firmaets øvrige ansatte. Især Brodersens to voksne døtre udgør et nyt potentielt mål. De bliver beskyttet af den tidligere elitesoldat Allan Knudsen, som er kold, rå og uomgængelig. Måske fordi han bærer på en hemmelig, mørk og dyster fortid. Samtidig efterforsker kriminalkommissær Jens Kallesen sagen og forsøger at få overhånden i jagten på Brodersens formodede kidnappere, alt imens han indhentes af sin egen fortid.

Undervejs udfoldes forskellige handlingstråde, og det hele kulminerer i beretningen om en hemmelig og yderst farlig mission til Bagdad i 1991, hvor de barske oplevelser har efterladt sig dybe sår, som ikke heler.

Hvad forbinder disse hændelser? Som et kinesisk æskesystem folder fortællingen sig ud, og intet er som først antaget i et livsfarligt spil, hvor der er store interesser, mange penge og menneskeliv på højkant.

Deltag i konkurrencen om at vinde bogen ved at svare på spørgsmålet:

Er “Heste græder ikke” forfatterens debutroman?

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside torsdag d. 21. januar.

One thought on “Vind “Heste græder ikke” af Vituz Andersen!

  1. Hejsa…. det vil jeg helst ikke svare på… men jeg kan da afsløre, at man kan møde mig på messen søndag kl. 1520 på Sort Scene.

    Jeg glæder mig til at møde så mange som muligt.

    Hilsen Vituz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.