Vind Heksedrengen og Black Notice

I uges krimiquiz har du chancen for at vinde en bogpakke bestående af to forrygende spændende titler. Vind Lotte Petris “Black Notice” samt tredje del i Lone Theils serie om Nora Sand – “Heksedrengen”.

For at deltage skal du blot fortælle os, hvad Lotte Petri og Lone Theils har til fælles:

A. Begge er fra Odense

B. Begge kommer til Krimimessen 2018

C. Begge er uddannede journalister og har været bosat i London

D. Begge har skrevet en krimi om satanisme og eksorcisme 

 

Svar i kommentarfeltet herunder eller på vores facebookside. Konkurrencen slutter fredag d. 9. marts kl.8. Vinderen bliver offentliggjort på facebook.

 


Black Notice

Et underligt lys på bunden af Dragør Havn får politiet til at tilkalde en specialist i våde gerningssteder. I vandet ligger en bil med liget af en ung kvinde. Drabsefterforsker Felix Jørgensen bliver sat på sagen, og hans nye assistent, Kathrine Nymark, får sin ilddåb, da det står klart, at en brutal morder er på fri fod. De retsmedicinske undersøgelser viser, at kvinden har været udsat for et sadistisk indgreb.

På en forreven klippestrækning i den allersydligste del af Norge finder en hundelufter et delvist skeletteret lig iført våddragt. Politiet tror i begyndelsen, at der er tale om en klassisk drukneulykke, men signalementet svarer ikke til nogen af de lokale, og efter nærmere undersøgelser viser det sig, at ofret har fået foretaget et kirurgisk indgreb i underlivet.

Black notice er en krimiserie på fem afsnit. Historien er delvist baseret på virkelige begivenheder. Bogen er udgivet på det digitale forlag SAGA under Lindhardt og Ringhof.

 

Lotte Petri

Lotte Petri debuterede i 2009 med krimien Den 5. plage, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris. I den anmelderroste serie om Selma Eliassen er senere udgivet tre bøger.

I starten af 2017 udkom Djævelens værk, som er hendes første bog med knogleekspert Josefine Jespersen i hovedrollen.

 

 

Heksedrengen

En mand findes bestialsk myrdet på en kirkegård. Kort efter findes det maltrakterede lig af en lille dreng. London-korrespondent Nora Sand har mistanke om, at begge mord har forbindelse til en celeber skilsmissesag mellem en dansk reality-stjerne og en russisk oligark, der slås om forældremyndigheden over deres søn.

Men har Nora for en gangs skyld gabt over mere, end hun kan klare? Jagten på sandheden bringer hende ud i de allermørkeste afkroge af London, dér hvor sort magi hersker.

Bogen er udgivet på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Lone TheilsLone Theils

Lone Theils, født 1971, er tidligere korrespondent for blandt andet Politiken og Berlingske Tidende i London, hvor hun boede i mere end 16 år. I den periode udførte hun også en række opgaver for DR, TV2 og Radio 24Syv. Hun er nu tilknyttet internetmagasinet POV International.

Hun debuterede med Pigerne fra Englandsbåden med journalist Nora Sand i hovedrollen i 2015. Bogen blev en bestseller i Danmark og nu er solgt til oversættelse i 14 lande, blandt andet Storbritannien, Tyskland, Sverige og Spanien. (tekst fra lonetheils.com)

 

En krimimessehilsen fra Lone Theils

 

Lone Theils om “Heksedrengen”

 

71 thoughts on “Vind Heksedrengen og Black Notice

  1. Hej.
    Både Lotte Petri & Lone Theils kommer til krimimessen i Horsens her i marts 2018.

  2. Svaret er: B. De kommer begge til krimimessen 2018. Og hvor jeg glæder mig.

  3. Oh,ja Begge de damer dukker op på Krimimessen – (glæder mig, selv om det er uhygge!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.