Vind “Havhvepsen” af Tommy Thorsteinsson

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et signeret eksemplar af Tommy Thorsteinssons nye krimi “Havhvepsen”. Bogen er en selvstændig to´er til den anmelderroste debut “Ensom ulv”. Vi sætter to eksemplarer på højkant.

Du kan møde forfatteren på Krimimessen i år.

For at deltage skal du blot svare på spørgsmålet: Hvad er en havhveps?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 14/3 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Havhvepsen

Havhvepsen er et af verdens farligste dyr.Dens gift fører til en hurtig og smertefuld død!

En intelligent og skruppelløs hacker er på spil i dansk erhvervsliv. Hackeren går målrettet efter velhavende erhvervsfolk, der bærer pacemaker. En afslappende ferietur til Mallorca ender med et kynisk angreb, og snart kan hackeren skrive morder på visitkortet. 

Under ledelse af drabschef Victor Bach kæmper efterforskerne med at identificere gerningsmanden. De søger hjælp hos Dieter Wolf, der nu arbejder hos NC3, Nationalt Cyber Crime Center. Han kommer hurtigt på sporet af den tilsyneladende hacker, men har de rettet kikkerten mod den rette, eller har Dieter fundet sin overmand?

Samtidig kæmper Anna Blaafalk med eftervirkningerne af sommerens likvideringsforsøg og et dødsfald i familien. I kulissen spøger både kærligheden og en tidligere kollega.

Havhvepsen er andet selvstændige bind i den anmelderroste serie om 
efterforskerne i afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Tommy Thorsteinsson

Tommy Thorsteinsson
Foto: Forfatterskabet.dk

Tommy Thorsteinsson (f. 1965) er kommunikationsuddannet og har arbejdet med kommunikation og formidling i 35 år.

Hans debut som skønlitterær forfatter Ensom ulv (2017) fik en fantastisk modtagelse af såvel anmeldere som læsere.

Mød Tommy Thorsteinsson på Krimimessen 2019