Vind “Ghostwriter” af Steffen Jacobsen

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Steffen Jacobsens uhyre spændende krimi “Ghostwriter”. Bogen er femte del i serien, som startede med “Trofæ”, med Michael Sander og Lene Jensen som hovedkarakterer. Bogen udkommer d. 9/11 på Lindhardt og Ringhof.

For at deltage skal du blot “Synes godt om” opslaget på vores facebook.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 8/11 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om ghostwriter

På en parkeringsplads i Nordsjælland sidder direktøren for et af verdens førende medicinalfirmaer død i sin bil. Få kilometer derfra ligger den ghostwriter, som skulle skrive hans biografi, skudt gennem hovedet. Politikommissær Lene Jensen sættes på sagen, der involverer en forsvunden dagbog med sprængfarlig viden, som stærke kræfter i medicinalindustrien vil gøre alt for at holde skjult. Hurtigt viser sagen sig også at pege i retning af hendes mand, privatdetektiven Michael Sander, som ligeledes har en mørk hemmelighed i sit liv.

Ghostwriter er femte selvstændige bind i serien om Michael Sander og Lene Jensen, der begyndte med Trofæ.

 

Om steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen (f. 1956) er forfatter. Han debuterede i 2008 med Passageren, og fik i 2013 sit store gennembrud med Trofæ, den første af en række spændingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen.

Hans bøger er solgt til filmatisering og udgivelse i det meste af Europa, USA, Japan, Kina og Taiwan, og de udenlandske anmeldere har sammenlignet ham med John le Carré, Frederich Forsyth og Jan Guillou.

 

Krimimessen har mødt Steffen Jacobsen til en snak om “Ghostwriter”.

Læs om mødet her.