Vind “De frosne flammer”

I denne uge sætter vi Jens Henrik Jensens nyeste krimi “De frosne flammer” på højkant. Bogen er udgivet på Politikens forlag og er 3. bind i serien om Niels Oxen.

For at markere, at vi nu har fornøjelsen af at følge Oxen igen, smider vi hele 2 eksemplarer af bogen i puljen. Begge er signeret af forfatteren.

 

For at deltage skal du blot besvare spørgsmålet:

Foruden “Oxen-trilogien” har JHJ tidligere skrevet to andre trilogier. Hvad bliver de kaldt?

A. Kazinski-trilogien & Preben Bach Jensen-trilogien

B. Nina F. Ledermaus-trilogien & Jakob Bourne-o-trilogien

C. Nina Portland-trilogien & Kazanski-trilogien

D. Agent Wiener-trilogien & Clara Lund-trilogien

Find evt. hjælp på forfatterens hjemmeside jenshenrikjensen.dk

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside torsdag d. 1. september.

 

 

frosnesmallOm bogen

Så vidt alle ved, er krigsveteranen Niels Oxen omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheden sunder han sig på en ø i den svenske skærgård, hvor han bruger sin tid på at spekulere over sit livs dilemma.

Hvis det hemmelige magtnetværk Danehof opdager, at deres attentat på ham er slået fejl, vil en heksejagt af uanede proportioner begynde. Hvis det danske politi opdager, at han er i live, vil han blive anholdt for et mord, han ikke har begået.

Selvom hans odds er ringe, beslutter Oxen sig i “De frosne flammer” for at agere. Med hjælp fra sin tidligere PET-makker Margrethe Franck, den tidligere PET-chef Axel Mossman og dennes nevø, tager Oxen kampen op mod det mystiske Danehof, som har haft skæbnesvangre konsekvenser for dem alle.

“De frosne flammer” er tredje bind i krimiserien om Niels Oxen, der begyndte med “De hængte hunde” og “De mørke mænd”.

 

Jens Henrik JensenOm forfatteren

Jens Henrik Jensen (f. 1963), forfatter og journalist, slog igennem med Kazanski-trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka(2002). Han udgav dereft er den anmelderroste bestsellerserie om kriminalassistent Nina Portland, Økseskibet (2004), Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). I 2012 udkomDe hængte hunde og i 2014 De mørke mænd, første og andet bind i en serie med krigsveteranen Niels Oxen. Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.