Vind “Faldesyge” af Randi Fuglehaug

I denne uges krimiquiz har du chancen for et vinde den intense og meget lovende krimidebut “Faldesyge” af norske Randi Fuglehaug.

For at deltage skal du komme med dit forslag til følgende fiktive scenarie:

En bankrøver kommer ind på en bar. Han sætter sig på barstolen, bestiller en whiskey og begynder at tage ting op af tasken. En halvtom flaske vand, tre elastikker, en tøjklemme, et par banditbriller og en bog bliver lagt på bardisken. Bartenderen kommer med drinken. Sætter den foran bankrøveren, scanner bardisken og spærrer øjnene op da blikket møder bogens forside. Med et måbende udtryk i ansigtet kigger han skiftevis på bogen og på bankrøveren.

Hvad er det for en bog, som bartenderen ser på disken?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 5. marts.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Faldesyge

Faldesyge er en krimi fra et kraftfuldt vestland med stærke kvinder og et moderne østland med magtfulde mænd. 

Det er en strålende klar junidag i den vestnorske by, Voss. Åbningsceremonien til den årlige Ekstremsportsuge er i fuld gang, og humøret er højt. Men begejstringen får en brat ende, da noget rødt, hvidt og sort nærmer sig i frit fald fra oven. Og så ligger hun der – en kvindelig fald- skærmsudspringer i norsk nationaldragt med sit blonde hår bredt ud over grønsværen. Faldskærmen foldede sig aldrig ud. Den døde kvinde er en af fire veninder, der skulle springe Ekstremsportsugen ind sammen. 

Men er det en ren ulykke? Er der manipuleret med Veslemøys faldskærm? Kort efter bliver ulykken til en drabssag, som river op i det lille samfund, hvor alle kender alle. Agnes dækker sagen, hvor fortidens hemmeligheder og løgne viser sig stærke nok til at skære faldskærmsliner over og lade en kvinde styrtdykke mod døden fra 12.000 fod og rive andre med sig i faldet. 

Randi Fuglehaug

Foto: Pernille Walvik

Randi Fuglehaug er født i 1980 og opvokset i Voss i Norge, men er i dag bosat i Oslo med sin mand og deres tre børn.

Hun arbejder som journalist og har skrevet både børnebøger og faglitteratur og senere i år udkommer hendes første ungdomsroman.

“Faldesyge” er hendes krimidebut med journalisten Agnes Tveit som hovedkarakter. Bogen er første bind i en serie.

12 thoughts on “Vind “Faldesyge” af Randi Fuglehaug

  1. hvor vil jeg gerne læse den bog så jeg kan finde ud af hvad det er der sker om det er fugl fønix eller han taber pengene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.