Vind Faber & Pedersens “Kvæler” i ugens konkurrence

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Faber & Pedersens seneste krimi “Kvæler” som er tredje selvstændige bind i makkerparrets succesfulde serie med Martin Juncker og Signe Kristiansen. Bogen er udkommet på Politikens forlag.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvad hedder forfatterparrets debutkrimi, som de også vandt Det Danske Kriminalakademis Debutantpris for?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 3. september.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Kvæler

Makkerparret Signe og Juncker bliver genforenet i tredje bog i Faber & Pedersens succesfulde krimiserie.

Efter sit eksil i Sandsted er Martin Junckersen tilbage i København. Han er ved at blive skilt fra sin kone og er endegyldigt rykket ud af Kartoffelrækkerne og ind i en lille lejelejlighed i Nordvest. Helbredet er heller ikke det bedste.Han er netop vendt tilbage til Personfarlig efter en alvorlig operation, da en ung kvinde findes dræbt på Amager Fælled. Hun er blevet kvalt og efterladt halvnøgen og skændet i et buskads. Hendes tøj er pænt lagt sammen på jorden ved siden af liget. Der er ingen oplagte spor at gå efter. Intet dna. Men drabet prikker til noget i Juncker.

Ti år tidligere efterforskede han en lignende sag, men fandt aldrig gerningsmanden. Nu kan han ikke frigøre sig fra tanken om, at det kan være den samme morder. Signe Kristiansen er glad for at have Juncker tilbage. Hun efterforsker et knivdrab, hvor en ung nynazist har mistet livet under en politisk aktion på Nørrebro. To uafhængige sager, indtil der viser sig et opsigtsvækkende personsammenfald.

Signe slås stadig med de psykiske senskader efter voldtægten fire år tidligere, hvor en kollega nær havde slået hende ihjel. I smug har hun gået og fulgt sin gerningsmand tæt, og den verserende voldtægtssag puster til ilden. Langsomt indser hun, at hun er nødt til at gøre noget drastisk for at komme videre med sit liv.

Kvæler er en oprivende og højaktuel krimi om hævn, ondskab og dødsangst og er tredje selvstændige bind i serien om Martin Juncker.

Læs også vores interview med forfatterparret i forbindelse med, at de vandt Det Danske Kriminalakademis Debutantpris for “Vinterland”.

28 thoughts on “Vind Faber & Pedersens “Kvæler” i ugens konkurrence

  1. Jeg stod ved siden af parret på Krimimessen i en pause i deres program, hvor de talte om deres debutkrimi Vinterland. Pludselig udbrød Janni Pedersen: ‘Hvordan får man egentlig bibliotekspenge? Hvad skal man gøre?’
    Jeg er sikker på, at de har fået en flot andel i bibliotekspengene siden. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.