Vind et signeret sæt af Lotte Petris “Blodengel”-krimier

I denne uges julekrimiquiz sætter vi et sæt af Lotte Petris nervepirrende “Blodengel”-krimier på højkant. Det drejer sig om “Tandsamleren” samt “Åndemaneren”. Bøgerne er signeret af med en hilsen fra forfatteren.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Vi står på tærsklen til et nyt år og tror på, at det bliver et fantastisk krimiår. Hvilken krimiforfatter glæder dig til/ håber på, at læse nyt af i år 2021?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 7. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

Lotte Petri er klar til at signere et sæt til den heldige vinder.


Tandsamleren – Blodengel 1

Lidt uden for Roskilde finder en mand et skeletteret lig, der har ligget begravet i årtier. Alle tænderne er fjernet, og en sten er presset ind i munden.  Efterforsker og psykolog Sofie Engell er for nylig flyttet til et ensomt område ved fjorden, da hun bliver sat på sagen.

Hun har brug for ro til at komme sig efter en ubehagelig oplevelse, men da endnu et makabert fund dukker op, må hun indlede en desperat jagt efter den brutale seriemorder.

Samtidig forfølges hun selv af fortidens dæmoner, som hun forsøger at holde på afstand med en uhensigtsmæssig blanding af alkohol, piller og karate.  Men desværre er dæmonerne langt tættere på, end hun aner.  Blodengel er første bind i Originals-serien Blodengel om Sofie Engell.

Åndemaneren – Blodengel 2

Åndemaneren er andet bind i Lotte Petris krimiserie om drabsefterforsker Sofie Engell – denne gang en ’arctic noir’, der udspiller sig i et iskoldt Grønland.   Statsobducent Hack Grandahl er blevet kaldt til Grønland af politimesteren i Nuuk for at foretage en retsmedicinsk undersøgelse af et ungt par. Politiet har arbejdet med en teori om et udvidet selvmord. Men hvorfor er kvindens baghoved smadret fuldstændigt? Og hvorfor havde manden ikke bare skudt sig selv, når der var en riffel lige ved hånden? Og hvad var motivet, når parret netop stod og skulle giftes og var dybt forelskede?

Politiledelsen i Nuuk beslutter at tilkalde ekspertise udefra og får drabsefterforskeren Sofie Engell til Grønland for at undersøge sagen. Det viser sig snart, at der er tale om et blodigt dobbeltdrab. Da Sofie begynder at undersøge en række uopklarede sager, opdager hun et mønster på gerningsstederne. En dukke lavet af ligdele bliver efterladt som varsel forud for drabene.

Da endnu en dukke bliver fundet, venter befolkningen i Nuuk rædselsslagent på, at det næste drab bliver begået. Jagten sætter ind på en nådesløs seriemorder.

16 thoughts on “Vind et signeret sæt af Lotte Petris “Blodengel”-krimier

 1. Glædelig jul – vi snakkede faktisk om “Kastaniemanden” forleden dag. Den var jeg meget begejsret for, så Søren Sveistrup må da gerne komme med en ny krimi.

 2. Jeg ser frem til en ny bog fra Julie Hastrup, jeg synes hendes serie om Rebekka Holm er rigtig god.

 3. Jeg håber på mere Lotte Petri og glæder mig til at Inger Gammelgaard Madsen Veganerern udkommer
  Med håb om et rigtig godt nyt bog år 2021 🎉🎉🎉🎉

 4. glædelig jul. Jeg glæder mig til at læse Michael Katz Kreefelds nye, som jeg har fået i julegave. <3

 5. Jeg glæder mig til at læse Michael Katz Krefeld “Natten udyr” som jeg har fået i julegave.

 6. Svært at vælge, nu er de fleste jo kommet med bøger som en haglbyge, men Søren Sveistrup vil jeg glæde mig til,, og Elsebeth Egholm, og og og 🙂

 7. Jeg glæder mig til at læse Ole Cliffords 3.bog i serien om Katharerne 🙏🤩😍❤

 8. Håber på en ny fængslende krimi af Elly Griffiths – gerne en bog i serien med arkæologen Ruth Galloway 😍🙏📖🦴💀🍀

 9. Jeg tror det bliver et fantastisk fint krimier med mange super gode bøger📚😀👍 En ny bog fra Jens Henrik Jensen og fra; Jesper Stein vil jeg glæde mig meget til😀👍📚derudover er der mange gode forfattere som; Michael Katz Krefeld, Morten Remar …☃️❄️❄️❄️📚

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.