Vind et sæt af Lotte Petris “Blodengel”-bøger

I denne uges krimiquiz sætter vi 2 x sæt af Lotte Petris “Blodengel”-krimier på højkant. det er “Tandsamleren” og “Åndemaneren”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Det er måske ikke tænder, du har samlet på, men noget andet. Konkurrencespørgsmålet lyder – Hvad har du samlet på eller hvad samler du på i dag?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 10. april.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Blodengel 1 – Tandsamleren

Lidt uden for Roskilde finder en mand et skeletteret lig, der har ligget begravet i årtier. Alle tænderne er fjernet, og en sten er presset ind i munden. 
Efterforsker og psykolog Sofie Engell er for nylig flyttet til et ensomt område ved fjorden, da hun bliver sat på sagen. Hun har brug for ro til at komme sig efter en ubehagelig oplevelse, men da endnu et makabert fund dukker op, må hun indlede en desperat jagt efter den brutale seriemorder. Samtidig forfølges hun selv af fortidens dæmoner, som hun forsøger at holde på afstand med en uhensigtsmæssig blanding af alkohol, piller og karate. 
Men desværre er dæmonerne langt tættere på, end hun aner. 
Blodengel er første bind i Originals-serien Blodengel om Sofie Engell.

Blodengel 2 Åndemaneren

Åndemaneren er andet bind i Lotte Petris krimiserie om drabsefterforsker Sofie Engell – denne gang en ’arctic noir’, der udspiller sig i et iskoldt Grønland.  
Statsobducent Hack Grandahl er blevet kaldt til Grønland af politimesteren i Nuuk for at foretage en retsmedicinsk undersøgelse af et ungt par. Politiet har arbejdet med en teori om et udvidet selvmord. Men hvorfor er kvindens baghoved smadret fuldstændigt? Og hvorfor havde manden ikke bare skudt sig selv, når der var en riffel lige ved hånden? Og hvad var motivet, når parret netop stod og skulle giftes og var dybt forelskede?

Politiledelsen i Nuuk beslutter at tilkalde ekspertise udefra og får drabsefterforskeren Sofie Engell til Grønland for at undersøge sagen. Det viser sig snart, at der er tale om et blodigt dobbeltdrab. Da Sofie begynder at undersøge en række uopklarede sager, opdager hun et mønster på gerningsstederne. En dukke lavet af ligdele bliver efterladt som varsel forud for drabene. Da endnu en dukke bliver fundet, venter befolkningen i Nuuk rædselsslagent på, at det næste drab bliver begået. Jagten sætter ind på en nådesløs seriemorder. 

14 thoughts on “Vind et sæt af Lotte Petris “Blodengel”-bøger

 1. Jeg samler på signerede bøger – har vel et halv hundrede stykker efterhånden.

 2. Jeg samler på krimier 😉
  Nå ja, min mand mener nok at jeg samler på garn 🙂 🙂

 3. som barn samlede jeg på Puk-bøger mv, glansbilleder, hønseringe og glaskugler.
  Nu kan jeg ikke gå forbi bøger 🙂

 4. Som barn samlede jeg på glansbilleder og havde rigtig mange. De er desværre væk nu, men sjovt var det dengang.

 5. Jeg samler på ugler, det startede i 2010 med en lille krystalfætter, købt på hotel i Prag, nu har jeg flere hundrede i alle udformninger – næsten

 6. Jeg har som mange andre samlet på frimærker som barn. På et tidspunkt begyndte jeg også at samle på forstenede søpindsvin. Det er bare en besværlig samling at flytte med, så den måtte blive tilbage da jeg flyttede hjemmefra.

 7. Jeg har altid samlet på bøger. Hvis jeg læser en god bog – uanset genre – er jeg simpelthen nødt til at eje den😅
  Min mand mener, jeg kan åbne mit eget bibliotek, meeen jeg er bange for krimi genren er for overrepræsenteret😂😍
  Den årlige Krimimessen plejer at bidrage til en betragtelig forøgelse af netop den genre i min samling😍 Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igen næste år 🤗

 8. Det bliver ikke særligt originalt, men jeg samler på bøger: norrøn litteratur og skandinaviske krimier i originalsproget (norrønt, dansk og islandsk) og i oversættelse til polsk og engelsk. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.