Vind et sæt af Helle Mogensens krimier -Havunger og Malstrøm

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et lækkert krimisæt bestående af Helle Mogensens to spændende krimier “Havunger” og “Malstrøm”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Vi er trådt ind i den første sommermåned og ferien nærmer sig for mange. Ferietid er som bekendt ofte lig med læsetid. I hvert fald får mange os pløjet os igennem en del bøger i ferien. Hvilke bøger har du planer om at skulle læse i din ferie?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 11. juni.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Malstrøm

Udgivelsesdato: 21/5-21

En forårsaften finder psykolog Anne Lebæk liget af en ung kvinde i sin venindes hjem i Hvertsunds gamle fiskerkvarter.

Anne kender kvinden overfladisk fra sin praksis og bliver opslugt af at opklare, hvem hun i virkeligheden var, og hvem det er, der ønskede hende død. Annes søgen bringer hende tæt på det rå og vindblæste samfunds skyggesider, hvor alle tilsyneladende har noget at skjule. Og hvor morderen, hvem det end er, aldrig er langt væk.

Malstrøm er en roman om at leve på kanten af sindets afgrund og om konsekvensen, når den hårfine skillelinje mellem fornuft og vanvid bliver overskredet – og om at blive svigtet af dem, man stoler allermest på.

Havunger

Udgivelsesdato: 26/4-21 (for denne udgave)

Psykolog Anne Lebæk har aldrig set sig tilbage, siden hun forlod sin vestjyske barndomsby Hvertsund og rejste til København. Men da søsteren Margit ligger for døden, vender Anne hjem, fraskilt og lettere desillusioneret. Hun får arbejde i den lokale psykologpraksis og forsøger at finde fodfæste. Men kort efter skyller liget af en ung kvinde, Christel Birkenfeldt, op på stranden. Christel gik i terapi hos Anne, og hun tvivler på, at det er en tragisk drukneulykke eller selvmord, der ligger bag.

Annes søgen efter svar sender hende rundt blandt den lille bys beboere og tilbage til en tid, hun har gjort alt for at glemme.

“Havunger” er Helle Mogensens debut som forfatter og første bind i serien om den lettere introverte psykolog Anne Lebæk.

Helle Mogensen

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard

Helle Mogensen er kulturkonsulent, forfatter og mangeårig journalist.

Hun bor sammen med sin datter på Limfjordsøen Mors i Nordjylland.

Hun er optaget af mennesker og relationer – og mord.

Hun debuterede i 2019 som krimiforfatter med bogen “Havunger” om psykologen Anne Lebæk.

Malstrøm er andet og selvstændige bind i serien om den introvert psykolog Anne Lebæk, som bor i fiskerbyen Hvertsund ved den jyske vestkyst.

11 thoughts on “Vind et sæt af Helle Mogensens krimier -Havunger og Malstrøm

 1. Planen er at læse nogle flere af Håkan Nessers bøger, og er lige begyndt på første bind i Håkan Nessers Barbarotti-serie: Menneske uden hund.
  Så kan de blive læst i den rigtige rækkefølge 🙂

 2. Jeg skal læse Hvor flodkrebsene Synger af Delia Owens, Helen Cox’s Dødbringende besked, Anders De La Mottes Forårsoffer samt Ditte Wieses Og så drukner jeg som minimum ….og selvfølgelig gerne Malmstrøm af Helle Mogensen

 3. Meget gerne Helle Mogensens krimier, som jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med 🙏😉

 4. Jeg er lige begyndt på Pigen fra Vestkysten. Bagefter skal jeg læse Døden mellem linjerne. Og så Døden i kurbadet. Ulla

 5. jeg går lige tænker over hvad jeg nu skal læse jeg har læst alle Joe Nesbøes bøger så jeg kunne gost tænke mig at læse næsten alt

 6. Helle Mogensen Havunger – Helle Mogensen Malstrøm😀👍📚☕️📚☀️🌲🦋

 7. Jeg har besluttet at give “Dræb ikke en sangfugl” endnu en chance og så skal jeg læse “Døden i kurbadet” af Anna Grue og “Forfra” af Anders Langballe

 8. ville gerne læse den nye med Sara Blædel og Mads Peder Nordbo: Opløst, når jeg har læst disse bøger af Helle Mogensen, som jeg satser på at vinde, ellers må jeg jo købe dem (kender desværre ikke forfatteren endnu)

 9. Jeg skal helt sikkert læse Melanders nye, 3 Elly Griffiths bøger, derudover så har jeg nogle fantasybøger gerne skulle nåes bla. slutningen på Rosenholm-trilogien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.