Vind et “Lars Kjædegaard-sæt”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et sæt med to af Lars Kjædegaards aktuelle bøger. Den ene er det nyeste bind i Hvid/ Belling-serien “Løgn i din hals”. Og den anden er autoromanen “Lang dag mand”. Begge bøger er udkommet på Gyldendal. Vi sætter i samarbejde med forlaget 2x sæt på højkant.

For at deltage skal du blot svare på nedenstående:

Lars Kjædegaard udgav i perioden 2000-2002 fire bøger under pseudonym. Hvilket navn brugte han?

A. Sonja Rockefeller

B. Grethe Lange

C. Lis Laks

D. Anita Hvid

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 26. marts.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Løgn i din hals

Løgn i din hals er andet, selvstændige bind i Lars Kjædegaards populære serie med efterforskerne Anita Hvid og Thor Belling. En kvinde i Aarhus modtager et opkald om, at hendes søn er blevet alvorligt kvæstet i en ulykke. Opkaldet viser sig at være falsk.

Kort efter modtager en mand i byen et lignende opkald, som får fatale følger. Også dette opkald er falsk, og så bliver Anita Hvid involveret i sagen. Hvem spreder frygt og død ved at lyve så overbevisende? Er der tale om umotiverede, tilfældige chikanerier, eller er hensigten mere dyster?

Lang dag mand

I 2021 er det 40 år siden, at Lars Kjædegaard debuterede som forfatter.

Han har skrevet 40 romaner siden 1981, har solgt flere end 400.000 bøger, og han er en af Danmarks mest læste kriminalforfattere.

I “Lang dag mand” fortæller han i 18 kapitler om sit liv som barn, voksen, far, musiker og forfatter – om at vokse op i Helsingør, om at være 14 og pludselig spille guitar med sine amerikanske blues-helte, om den sorte hund, om at udtrykke sig på sin egen måde. Møder og begivenheder, der former et menneske.

Her hos Gyldendal kan du læse meget mere om Lars Kjædegaard.

19 thoughts on “Vind et “Lars Kjædegaard-sæt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.