Vind et flot sæt spændingsromaner

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Johan Ottosens spændingsromaner “Stenens tid” og Apokalypsens engle”. Vi sætter i samarbejde med forfatteren 3 x signerede sæt på højkant.

For at deltage skal du blot “Synes godt om” opslaget på facebook.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter onsdag d. 25/4 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Stenens tid

Under Danmarks ældste kirkegulv bliver en 5.000 år gammel kalender fundet.

Kalenderen tæller ned til Ragnarok …

På en bænk i det sommerglade Tivoli skyder den pensionerede professor Bjarne Arnesen sig en kugle for panden.

Hans stedsøn, den Cavlingprisvindende journalist Kurt Østergård, modtager en videobesked fra ham 28 måneder efter.

Arnesen beder Kurt om at stoppe dem, da det tydeligvis ikke er lykkedes for Arnesen selv, og fortsætte hvor han slap. Det leder Kurt til en opdagelse, der får store konsekvenser – ikke blot for Kurt, men for Danmark og kongefamilien.

Samtidig bliver strålingsekspert og tidligere våbeninspektør for FN, Søren Storm, bedt om at hjælpe politiet i opklaringen af et strålingsrelateret mord begået på Rigshospitalet. Det makabre og bizarre mord leder Storm på sporet af en radioaktiv bombe, der kan gå af et sted i København hvert øjeblik det skal være.

Lige om hjørnet venter dronningens store jubilæumsfest med prominente gæster fra ind- og udland.

Stenens tid er første del af en trilogi

Udgivet på Bukefalos Publishing

Apokalypsens engle

En avanceret computermodel forudsiger at vesten står over for en krise, der overgår første og anden verdenskrig i tab af menneskeliv.

Og vores team i Mirrin Bank har mindre end syv dage til at neutralisere truslen …

Iran har udført hele to attentater mod Danmark.Statsminister Lene Bisgaard skal afklare om der er tale om et kriminelt angreb, begået af løsrevne elementer af Irans Revolutionsgarde, eller om der er tale om et statssanktioneret attentat hvilket vil resultere i en krig mellem NATO og Iran, sætte mellemøsten i flammer og i sidste ende kaste verden ud i tredje verdenskrig.

Udgivet på Bukefalos Publishing

Johan Ottosen

Johan Ottosen har været ordsmed i mange år. Han beskæftiger sig specielt med krimi- og spændingsgenren. Johan er også jazzmusiker og har studeret trommer ved mestrerne Adam Nussbaum og Joe Chambers i New York, samt professor Bent Lyllof i København.

Er uddannet i som terapeut i Breath Integration af Colin P. Sisson og har i mange år ernæret sig som kaffeekspert. Johan er gift med Charlotte og har en søn. Johan er stolt handicaphjælper.