Vind et eksemplar af “Sekten”!

Vi giver dig nu muligheden for at vinde tredje sektenbind i Michael Katz Krefelds mørke, barske og vildt opslugende fortælling om privatdetektiven Thomas “Ravn” Ravnsholt.

I “Sekten” får Ravn, som titlen indikerer, fingrene dybt begravet i et grusomt sektmiljø.

“I SEKTEN viser en mordbrand sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i dansk erhvervsliv. Ravn får en tilsyneladende nem og velbetalt opgave, da han hyres af den magtfulde direktør Ferdinand Mesmer til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt “Guds Udvalgte”. Det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen, men han er nu forsvundet, og Ravn indser, at der er langt mere på spil.

Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene i sekten. Et sted som er tættere på helvede end det paradis, Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle omkring dem”.

Bogen udkommer d. 30. oktober

For at være med i konkurrencen skal du blot svare på spørgsmålet:

Hvad hedder Ravns hund?:

A. Pluto

B. Møffe

C. Sir Canine von Raven

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside fredag d. 30. oktober.