Vind et brag af en bogpakke fra EgoLibris

I denne uges krimiquiz kan du vinde et sprængfarligt sæt krimier fra forlaget EgoLibris. Bogpakken består af “Den sporløse” af Morten Remar og “Den vantro terrorist” af Jesper Nilausen.

Krimimessen nærmer sig med hastige og bloddryppende skridt. I weekenden d. 6. og 7. april går det løs på Fængslet i Horsens.
Du deltager i konkurrencen ved at svare på følgende:

Hvordan forbereder du dig til Krimimessen? Måske læser du én bestemt eller en masse krimier? Måske tager du en ekstra ingefærshot hver morgen? Måske er du ved at gøre plads i kufferten til nye bøger eller noget helt fjerde.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 28/3 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

Husk! Hvis du er forhindret i at deltage på Krimimessen kan du følge os live i weekenden, hvor vi streamer fra to scener.


Den sporløse

Forlaget skriver: Politikommissær Martin Rømer står uden spor i forsøget på at opklare et bestialsk mord på den danske krimidronning Malene Zetterblad. Hele hans team er i vildrede, og efterforskningen tyder på, at morderen har et indgående kendskab til politiets arbejdsmetoder. Martin Rømer ved ikke, at han arbejder mod tiden, for morderen, der ikke efterlader sig spor, vil slå til igen… og igen.

Mediernes og ledelsens pres for at opklare mordet på danskernes yndlingsforfatter er enormt, og det hjælper ikke Martin, at livet som alenefar til to små tvillingerpiger er kaotisk. Da Martins mor uventet vender hjem fra USA, og på belastende vis blander sig i hans liv, er filmen ved at knække for Martin, der hverken kan finde hoved eller hale i sagen eller i sit eget liv. 

Den sporløse er en ny bog i serien om politikommissær Martin Rømer og hans team skrevet af krimiforfatter og musiker Morten Remar.

Den vantro terrorist

Forlaget skriver: Et dødsoffer for en terrorbombe bliver pludselig set lyslevende på en gade i New York; et kostbart maleri af skagensmaleren P. S. Krøyer forsvinder sporløst; en afskåret sort hånd bliver fundet i en fryser gemt bag en pakke Filur-is. Kun én person kan se en sammenhæng. Journalist Morten Rütz dykker modvilligt ned i en ukendt verden af vold og terror, som han bliver tvunget til at prøve at forstå for at redde sig selv – og Danmark.

Den aktuelle spændingsroman ”Den vantro Terrorist” stiller spørgsmålstegn ved, hvor langt vi i et Europa tynget af indvandring og islamisme skal gå for at forsvare vores frihedsrettigheder uden samtidigt at risikere at miste dem.

Mød Morten Remar og Jesper Nilausen på Krimimessen

Lørdag kl. 11.40 på Sort scene taler Morten Remar med Charlotte Kastberg Kæseler om “Den sporløse”.

Søndag kl. 14.55 i 2.Øst taler Jesper Nilausen med Isabel Fluxa Rosado om “Den vantro terrorist”.