Vind “En højere retfærdighed” af Hjorth Rosenfeldt

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Hjorth & Rosenfeldts seneste krimi “En højere retfærdighed”

For at deltage skal du blot fortælle os, hvilken krimi du helst vil have/give i julegave?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 29/11 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om “en højere retfærdighed”

Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har forliget sig med tanken om, at hans dage i marken er forbi. Hans tid går med at holde forelæsninger og skrive bøger. Den eneste fra teamet, han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra i månedsvis.

Vanja er heller ikke længere en del af rejseholdet; hun har taget et tilfældigt job som kriminalbetjent i Uppsala.  Den seneste måned har hun arbejdet med opklaringen af en serie voldtægter, hvor gerningsmanden sniger sig ind på sine ofre bagfra, bedøver dem, trækker en sæk over ansigtet på dem og fuldbyrder forbrydelsen. Da et af ofrene findes omkommet, involveres rejseholdet, og snart også Sebastian Bergman.

Teamet er igen samlet og tvinges nu til at bilægge de personlige stridigheder for at afsløre den brutale voldtægtsforbryder, som fortsætter med at sprede frygt i Uppsala. Trådene samler sig langsomt, og noget tyder på, at ofrene ikke er tilfældigt udvalgt. Men hvad er sammenhængen? Og hvorfor står flere personer i vejen for opklaringen?

 

Om Hjorth Rosenfeldt

Foto: Appendix fotografi

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er en internationalt anerkendt manuskriptforfatter og skaberen af en af Skandinaviens mest elskede tv-serier: Broen, som er vist i over 170 lande.

Michael Hjorth (f. 1963) er en af Sveriges kendteste filmproducere og manuskriptforfattere. Han står blandt andet bag flere af manuskripterne til Henning Mankells Wallander-film.

 

Du kan møde forfatterne Hjort & Rosenfeldt til Krimimessen 2019.