Vind “En djævelsk plan” af Inger Wolf

I denne uges krimiquiz sætter vi to eksemplarer af Inger Wolfs “En djævelsk plan” på højkant. Bogen er udgivet på forlaget People´s Press.

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende:

Træerne falmer omkring os, temperaturen falder og de lyse timer bliver færre. Med andre ord efteråret er kommet. Måske årets mest stemningsfulde tid til krimilæsning. Derfor:

Hvilken krimi vil du anbefale til en mørk og kold efterårsaften?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 11/10 kl. 9.00, hvorefter vi finder en vinder. Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.

 


Om En djævelsk plan

Da politiet finder en ung, handicappet mand dræbt og derefter smidt i en swimmingpool, indvilliger psykiateren Christian Falk i at hjælpe dem med en gerningsmandsprofil. Men den beslutning skal han komme til at fortryde.
For inden han ved af det, befinder han sig i stedet i sit livs værste mareridt.

Pludselig er han ikke blot midtpunkt for efterforskningen, men også efterlyst for drab, og han risikerer at miste alt – både privat og professionelt.

Med politiet i hælene forsøger han desperat at komme til bunds i forviklingerne, men opdager snart, at han desuden er oppe mod to gamle fjender, som gerne vil udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn.

EN DJÆVELSK PLAN er sidste bind i trilogien om psykiateren Christian Falk, der hjælper Østjyllands Politi med gerningsmandsprofiler i særligt vanskelige kriminalsager. (fra forlagets hjemmeside)

 

Inger WolfOm Inger wolf

Inger Wolf er forfatter og foredragsholder. Hun er født i Herning i 1971, men tilbragte de første ti år af sit liv i Århus. Siden boede hun i den sydlige del af landet i 18 år, indtil hun flyttede tilbage til Århus i 2001. Hun har en BA i engelsk, som hun i mange år brugte til at ernære sig som freelance oversætter.

Hun begyndte at skrive i en meget tidlig alder. Som 15-årig gik hun i gang med sin første roman – en bog om et rockband. Denne endte dog i skraldespanden. Flere mislykkede forsøg fulgte, indtil hun i 2000 fik sin første bog, Sidespring udgivet.

Siden er det blevet til elleve andre bøger. Syv i serien om politikommissær Daniel Trokic, hvoraf den første vandt Kriminalakademiets debutantpris, samt tre i serien om psykiateren Christian Falk. Endelig har Storytel/Mofibo udgivet krimiserien Pyromanen i 2018.

Ingers bøger er udgivet i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og USA.

Hun holder desuden foredrag om mental sundhed og sine bøger.

I dag bor hun i udkanten af Aarhus med en hund og en kat.

 

Tak til People´s Press