Vind en barsk og bidende kold tur til “Vinterland”

I denne uges krimiquiz kan du vinde den fremragende krimi “Vinterland” af Janni Pedersen og Kim Faber. Du kan møde forfatterparret på Krimimessen 2019.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os svaret på følgende:

Forestil dig, at du er sneet inde i en lille træhytte i den nådesløse og frysende kolde sibiriske ødemark. Der er en varmekilde i hytten i form af et bålsted, men en grisk zobel er tidligere på dagen stukket af med alle dine personlige ejendele. Dog på nær en dåse med et par skefulde kaffe, en kanelgiffel og en bog. En bog der skal få dig til at glemme dine omgivelser, underholde dig og holde liv i håbet om, at du når at komme med til Krimimessen d. 6. og 7. april.

Hvilken bog har du taget med?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter fredag d. 5/4 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Om Vinterland

Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterer med en stærk og medrivende krimi.

Alle i dansk politi ved, hvem Martin Junckerer. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gå efter, intet åbenlyst motiv. 

Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i København. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer på et julemarked i Indre By. Signe står i spidsen for jagten på gerningsmændene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun får et tip, der trækker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. 

Vinterland er en skarp kriminalroman om terror, ondskab og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.