Vind en actionpacked bogpakke fra Jentas

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde en absolut hårdtslående samling af bøger til din bogreol. I bogpakken finder du følgende krimier: “Elleve dage” af Stav Sherez, “Den hængte mand” af Simon Kernick og “Offer” af Paul Cleave.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvilken bog har sidst taget din nattesøvn? Enten fordi, du ikke kunne stoppe med at læse eller fordi indholdet har holdt dig vågen.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 27. februar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Elleve dage

En brand raser på en fredelig plads i et boligkvarter i det vestlige London, og et lille kloster står i flammer. Politikommissær Jack Carrigan og politiassistent Geneva Miller ankommer til stedet og finder elleve lig, selv om der kun skulle have været ti nonner i huset. Der er elleve dage til jul, og selv om deres overordnede ønsker sagen opklaret inden højtiden, får Carrigan og Miller mistanke om, at nonnerne slet ikke var dem, de udgav sig for at være.
Hvorfor havde de intet gjort for at undslippe branden? Hvem er det ellevte offer, hvis lig blev fundet et andet sted end de andre? Og hvor er klosterets præst – den eneste, der kan besvare deres spørgsmål? I kamp med både storpolitik og det katolske hierarki trevler Carrigan og Miller en sag op, der strækker sig helt tilbage til de tidlige halvfjerdseres bølge af radikal sydamerikansk befrielsesteologi og trækker tråde til både Den Lysende Sti og nutidige stridigheder om olie, jordbesiddelser og velfærd. I mellemtiden hjemme i London hænger en ny trussel i luften, som kommer fuldstændig bag på politiet …

Den hængte mand

SYV OFRE. TRE MORDERE. EN DØDBRINGENDE HEMMELIGHED.

Et hus langt ude på landet, hvor resterne af syv uidentificerede kvinder netop er blevet fundet. En politimand, der er parat til at risikere alt i jagten på deres mordere.En mand, som har set mordene og nu er på flugt, fordi han frygter for sit liv.

Således begynder kapløbet om at finde frem til vidnet, før morderne gør det. For Ray Mason og privatdetektiv Tina Boyd venter en farlig vej, hvor lig og bedrag lurer bag hvert et sving.

Offer

Joe Middleton husker ikke at have slået nogen ihjel, så efter hans mening kan en jury umuligt dømme ham som seriemorder. Joe er fuldkommen overbevist om, at retssystemet nok skal redde ham til sidst.

Andre kender Joe som den berygtede Christchurch-snitter og ønsker ham død. For eksempel har Melissa, Joes medskyldige, sine egne grunde til at lægge planer for hans død, før han kan nå at komme for retten. Og så er der alle de pårørende til Joes ofre gennem tiden … Sidst, men ikke mindst er Carl Schroder, tidligere kriminalassistent, fast besluttet på at få sat endegyldigt punktum for sit livs allerstørste sag.

Joe har udtænkt en desperat plan for at redde sig ud af den katastrofale knibe, og den har bare at virke, for inden længe risikerer Joe at blive selve salgsargumentet for en genindførelse af dødsstraffen i New Zealand, og det var ikke helt den dramatiske afslutning, han havde håbet på …

Mød Stav Sherez, Simon Kernick og Paul Cleave på Krimimessen 2020.

Se mere her:

Stav Sherez

Simon Kernick

Paul Cleave

13 thoughts on “Vind en actionpacked bogpakke fra Jentas

  1. Stort set alle bøger – krimi eller ej – tager en bid af min nattesøvn. Senest Maren Uthaug En lykkelig slutning.

  2. Pt Lotte og Søren Hammer …Ensomme hjerters klub
    Da jeg i november læste Soldier Blue, besluttede jeg mig for at genlæse hele serien om Konrad Simonsen og hans slæng….jeg elsker de bøger og kan ikke lægge dem fra mig 📚📖👍😉
    Men mange bøger har gennem tiden kostet på nattesøvnen 😏

  3. ‘Som Pesten’ af Hanne-Vibeke Holst. Men det var til dels også fordi, at jeg brugte bogen som edderkoppeknuser. Tak for de 700 sider, der lige præcis var tunge nok til at tage livet af den største husedderkop, jeg nogensinde har set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.