Vind “Elektra” af Jakob Melander

I denne uge har du chancen for at vinde Jakob Melanders seneste kriminalroman – “Elektra”, som er inspireret af fortællingen om Kain og Abel.

Bogen udkommer d. 30. september på Bibelselskabets forlag.

For at deltage i konkurrencen om et signeret eksemplar af bogen, skal du blot svare på følgende:

Melander har skrevet en serie af krimier med politiassistent Lars Winkler som hovedperson.

Hvad hedder den første i serien?

 

 

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 7. oktober.

 

elektra_358152Om bogen

Danmarks kommende statsminister, lederen af Det Radikale Venstre, findes myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Han findes i sin brors arme og med mordvåbnet – en økse – ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Indtil hans ekskæreste Katharina, der er lillesøster til både offer og mistænkte i den skandaløse mordsag, beder ham om hjælp.

I “Elektra” står Andreas over for sit livs sværeste opgave, da han dykker ned i sagen og undersøger familiens dramatiske fortid. Kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og fange morderen, før det er for sent?

Jakob Melanders utrolige “Elektra” er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

 

Jakob MelanderOm forfatteren
Jakob Melander (f. 1965) debuterede i 2013 med krimien ØJESTEN, som er første bind i serien om Lars Winkler. Bogen er solgt til udgivelse i flere lande. Han er cand.mag. i Litteraturvidenskab, har arbejdet med teater og kommunikation og har en musikerkarriere bag sig som guitarist i flere danske rockbands. SERAFINE er andet bind i serien om Lars Winkler og opfølger til bestselleren ØJESTEN.

Følge Jakob Melander og læs mere om både forfatter og bøger på jakobmelander.com