Vind et eksemplar af “Djævelens værk”

I denne uge får du chancen for at Lotte Petris nyeste krimi – den uhyggelige og nervepirrende “Djævelens værk”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Er “Djævelens værk” 5. bind i Lotte Petris serie med forsker Selma Eliassen?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 16.juni.

 

Om bogen

Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet.

Retsantropolog Josefine Jespersen leder gravrydningen, og samtidig har hun til opgave at studere knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet.

En aften bliver hendes kollega, arkæologen Rita Magnussen, brutalt dræbt og smidt ned i en åben grav med et kors ridset ind i kraniet. Senere findes også en anden ung kvinde med et indgraveret kors myrdet på åben gade i det indre København.

Alt tyder på, at en satanistisk morder er på fri fod, og politiets efterforsker Alexander Damgaard beslutter sig for at konsultere en eksorcist. Den højtplaceret katolske præst er overbevist om, at Djævelen er på spil, og at årsagen er gravrydningen på Assistens, som han mener har åbnet en port til det onde.

 

Om forfatteren

Lotte PetriLotte Petri er født i 1968 og uddannet cand.mag. fransk og HD i afsætningsøkonomi. Hun er gift og har 2 voksne børn.

Hun har gennem adskillige år gjort karriere som marketingchef i Dansk Erhverv, der har til huse i Børsbygningen, før hun besluttede sig for at skrive krimier. Endelig har hun også i en periode arbejdet i Erhvervs- og Vækstministeriets Departement.

Petri debuterede i foråret 2009 med krimien ”Den 5. Plage”, der handler om et planlagt biologisk terrorangreb med miltbrandbakterier mod København. Bogen fik fine anmeldelser og hun blev indstillet til Danske Banks Debutantpris. I december 2011 udkom efterfølgeren “Vand til Blod”, som har begejstret anmeldere og læsere.  “Sort Død” udkom i 2014, og en anmelder skrev, at der var tale om ‘herlig omgang klassisk, velkomponeret guf’. Nummer fire i serien, “Hvidt Snit” har bl.a. fået disse ord med på vejen: “gys, uhygge, gys – og mere gys” (Politiken).

Lotte Petri er medlem af Hovedbestyrelsen i Dansk Forfatterforening og bestyrelsesmedlem i Det Danske Kriminalakademi.

Tekst fra www.lottepetri.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.