Vind “Drevet til mord” af Rachel Abbott

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde den britiske forfatter Rachel Abbotts seneste krimi “Drevet til mord”. I samarbejde med Gads forlag stiller vi to eksemplarer på højkant. Du kan møde Rachel Abbott på Krimimessen i år.

For at deltage skal du blot fortælle, hvad der kan drive dig til… måske ikke ligefrem til mord, men til vanvid. Er det bilister i trafikken, din nabos hunds gøen, når du har læst alt af din favorit krimiforfatter og må vente et helt år på nyt eller er det noget helt fjerde.

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 28/2 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Drevet til mord

Fotografen Mark har været en skygge af sig selv siden sin hustrus pludselige død, men han vender tilbage til livet, da han forelsker sig i Evie. Inden længe flytter Evie ind i Marks vidunderlige hus ved havet, men snart kommer hun ud for en række uheld i hjemmet. Er det Mark, der står bag? Og hvordan døde Marks første kone egentlig?

En aften bliver politikommissær Stephanie King kaldt ud til Mark og Evies hjem. Her finder hun to tilsyneladende døde menneskekroppe i en seng … fuld af blod.

Politiet sætter omgående alt ind på at få opklaret, hvad der er sket, men sandheden er langt vanskeligere at finde frem til end først antaget …

Rachel Abbott

Rachel Abbott

Rachel Abbott , f. 1952, er en af Englands bedst sælgende krimiforfattere.

Efter at have forladt mediebranchen i år 2000 købte Rachel Abbott og hendes mand et slot i Italien, som de satte i stand og drev som hotel. I 2011 selvudgav hun sin første krimi, og hendes tre første bøger solgte i flere end 1 mio. eksemplarer. Siden har hun skrevet otte krimier, og hun er nr. 14 på Amazons liste over de seneste fem års bedst sælgende forfattere. Drevet til mord er første bind i en planlagt trilogi.Mød Rachel Abbott til Krimimessen 2019. Se programmet her.


Mød Rachel Abbott til Krimimessen 2019. Se programmet her.

2 thoughts on “Vind “Drevet til mord” af Rachel Abbott

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.