Vind “Drengen ingen kunne finde”!

Forfatteren Christian Mørk er netop aktuel med drengeningenjpgbogen “Drengen ingen kunne finde”. Det er en knugende god spændingsroman, som blandt andet og ikke uden grund har fået det farverige prædikat “eventyrthriller”.

Forlaget skriver om bogen:

Gordon Shane sidder i sin bil i Vermont og kigger op mod sin brors forkullede hus. Det gør han af og til, fordi han jages af tanker om brorens kone, Iris – der brændte op derinde – og om sin nevø Martin, der har været sporløst forsvundet siden branden.

Gordon har fundet Martins skitsebog et stykke fra brandtomten. Den er fyldt med tegninger af mænd med brede hatteskygger, der rider på store, brune heste. Men Martin har også tegnet en høj, tynd mand i en lang skødefrakke. Andre i området har set den mand dukke op på vejen, lige før byen blev hjemsøgt af dødelige uheld. Og ude fra skoven har nogen holdt øje med dem længe.

Du har muligheden for at vinde et signeret eksemplar af bogen ved at svare på spørgsmålet:

Christian Mørk har også tidligere skrevet en bog, hvor fantasien og fornemmelsen af eventyr og mystik er i fokus. Alt sammen iscenesat med både ulve og døde kvinder! Hvad hedder bogen:

A. Dear John

B. Darling Jenny

C. The wolf among us

D. Darling Jim

E. De forbistrede ungmøers forsvinden

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside torsdag d. 12. november