Vind Don Winslows nye spændingsroman – “Grænsen”

Korruption, narkokarteller og grænsekrig. Don Winslows nye krimi “Grænsen” er et intenst amerikansk mareridt om forholdet mellem USA og Mexico. I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde bogen, som er udkommet på forlaget HarperCollins.

For at deltage skal du blot fortælle os:

Er der en grænse for, hvad du kan/vil læse indenfor krimigenren eller læser du bredt?

Måske gider du ikke rendyrkede politikrimier. Måske holder du dig fra True Crime -genren og bøger om virkelighedens kriminalsager. Måske må krimierne ikke være for voldsomme og blodige. Måske må der ikke være for meget kærlighed eller måske er du en af dem, der læser alt, hvad genren kan tilbyde og hjertet kan begære. Vi ser frem til at læse dit svar.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 28. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Grænsen

Forlaget skriver: I over fyrre år har Art Keller været på frontlinjen i Amerikas længste konflikt: Krigen mod narkotika. Hans besættelse for  at besejre verdens mest magtfulde, velhavende og dødbringende Narkobaron – gudfaren til Sinaloa Cartel, Adán Barrera – har efterladt ham blodig og arret, koster ham det folk, han elsker, selv taget et stykke af sin sjæl. Nu er Keller hævet til DEAs højeste rækker, for kun at finde ud af, at han ved at ødelægge et monster har skabt tredive mere, der udbreder endnu mere kaos og lidelse i hans elskede Mexico. I GRÆNSEN beskriver Don Winslow en ny generation af narkohandlere, narkopoliti, gadesælgere, misbrugere, politikere, hvidvaskere, ejendomsspekulanter og børn, der flygter fra vold, for at starte et nyt liv i et nyt land.

Don Winslow

Foto: Robert Gallagher

Don Winslow er født i New York og bor nu i Californien. Han har tidligere arbejdet som journalist og privatdetektiv, og han har udgivet kritikerroste romaner i knap 30 lande. Ridley Scott har købt filmrettighederne til Styrken, som blevudgivet af HarperCollinsNordic i 2018, og Winslows seneste roman, Grænsen, er ligeledes solgt til filmatisering med samme instruktør. Grænsen er tredje og selvstændige bind i Don Winslows trilogi om krigen mod narkotika.

Winslow har vundet et hav af priser, herunder the Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize, the Ian Fleming Silver Dagger og den danske Palle Rosenkrantz-pris.

4 thoughts on “Vind Don Winslows nye spændingsroman – “Grænsen”

  1. Jeg læser de fleste slags krimier, dog nyder jeg ikke, hvis de er alt for ekstremt voldelige

  2. Hvis indholdet går for meget over i science fiction, helt uvirkelige handlinger, så bryder jeg mig ikke om at læse det. Men ellers læser jeg det meste, også det “bloddryppende”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.