Vind “Døden i Gentofte”!

Der er dømt fed og farverig 70´er stemning gentoftei Christian Møgeltofts andet udspil i serien om den unge københavnerknægt Sigøjner. Vi mødte ham i bogen “Uskyld” fra 2014.

I “Døden i Gentofte – Uskyld 2”, befinder vi os i en brydningstid i slutningen af 1970´erne, hvor kultursammenstød og mystiske dødsfald er på dagsordenen.

Med forlagets egne ord er bogen en “blødkogt, erotisk krimi”.

Handlingen beskrives således:

Døden venter tålmodigt på den ældre enke i hendes store hus i velhaveridyllen Gentofte; om få timer er den sikker på endnu en fin høst.

Men hvem har hidkaldt døden denne junidag i 1978? Er det Bodil Tamms datter med de flotte kurver og det avancerede sexliv? Er det hendes nabo, Wegelius, skibsrederen med de sprængfarlige politiske visioner?

Den smukke, sorgløse Nørrebrodreng, Sigøjner, søger at opklare mordet på sin gamle veninde, men han er på ukendt territorium blandt landets rigeste. Undervejs roder han sig ud i hede, erotiske eventyr, voldelige opgør med sadistiske bombemænd og et skæbnesvangert møde med landets statsminister, Anker Jørgensen.

I baggrunden lurer Bejleren, der har sin helt egen morderiske dagsorden.

 

Du har nu mulighed for at vinde bogen og få en gådefuld og uforglemmelig tur tilbage til 1970´ernes Danmark. Du skal blot svare på følgende:

“Døden i Gentofte” er udgivet på et forlag med et meget passende navn i forhold til både handling og forside. Hvad hedder forlaget?

A. Make love, not war

B. Gipzzi

C. Forlaget Holy-hippie

D. Flowerpower books

 

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside fredag d.27. november