Vind “Døden i den hvide by” af Jan Thiele

I denne uges krimiquiz har du mulighed for at vinde Jan Thieles seneste kapitel i krimiserien om ex-betjenten Frants Hjejle. Bogen er nummer syv i rækken og har fået titlen “Døden i den hvide by”.

For at deltage skal du blot svare på følgende:

I 2014 udkom sjette bind i Jan Thieles serie. Hvad er titlen?

A. Døden kommer til frokost

B. Døden på vej derhen

C. Døden i postkassen

D. Døden bag gardinet

Find evt. hjælp til svaret her

Vinderen bliver offentliggjort på Krimimessens facebookside fredag d. 27. maj.

thieleOm bogen:

Den tidligere politimand Frants Hjejle arbejder i en lille vinbutik på Christianshavn. En dag får han til opgave at vande blomster hos en af forretningens store kunder, mens kunden er på ferie i udlandet.  Uheldigvis er der ingen blomster at vande, da dagen oprinder. For lejligheden er raseret, og kunden kom aldrig på ferie. Han ligger myrdet under en væltet sofa. Tortureret til døde. Da politiet vælger at nedprioritere sagen, beslutter Hjejle at efterforske drabet selv. Men det viser sig hurtigt at være et ganske farligt projekt…  “Døden i den hvide by” er syvende bind i serien om privatdetektiven Frants Hjejle skrevet af den danske krimiforfatter Jan Thiele.

Foto-Jan-Thiele3Om forfatteren:

Jan Thiele (f.1957) er en dansk krimiforfatter. Han debuterede i 1993 med første bind i serien om Frants Hjejle – Døden har en dårlig smag. 

Med Døden i den hvide by er forfatteren nået til syvende kapitel i serien.

 

“Min research er min dagligdag, som jeg kører gennem et filter eller to, hvormed virkelighed bliver til fiktion” – Jan Thiele

Læs hele interviewet med Jan Thiele fra Lindhardt & Ringhofs blog Forlagsliv