Vind “Den kinesiske tvilling” af Sarah Engell

I denne uges krimiquiz kan du vinde Sarah Engells psykologiske spændingsroman “Den kinesiske tvilling”. Bogen udkommer d. 4. januar på forlaget Lindhardt og Ringhof.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Måske vil du rigtig gerne læse Moby Dick eller en anden klassiker, men du har aldrig fået det gjort. Måske drømmer du om at give dig i kast med John Le Carrés forfatterskab eller måske må du bare se at få læst dén krimi, de alle snakker om. Og måske er 2021 netop året, hvor læsetjeklisten skal krydses af.

Hvilke læseforsæt har du for det nye år?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 8. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Den kinesiske tvilling

Når alting viser sig at være noget andet, end man troede ?   Et lig graves op og forsvinder. Et barn bliver kidnappet. En kvinde er pludselig væk. Eneste spor af den skyldige er de kinesiske tegn, der efterlades på gerningsstederne i en lille jysk provinsby, der gang på gang rystes af voldsomme hændelser.  

I orkanens øje står Eva, som efter en stor personlig tragedie kæmper for at få en hverdag op at stå sammen med sin mand, der helt uforklarligt er blevet lam og dermed ude af stand til at klare sig selv. Eva indleder sin egen efterforskning i forsøget på at finde ud af, hvem der står bag forbrydelserne i den lille by. Og hvorfor. Det viser sig, at fortiden spiller en uhyggelig og fuldstændig overrumplende rolle ?  

Den kinesiske tvilling er en spændingsroman skrevet af den danske forfatter Sarah Engell, der tidligere har udgivet en lang række anmelderroste og prisbelønnede ungdomsromaner på forlaget Carlsen.

Sarah Engell

Sarah Engell. Foto: Zafar Iqbal

Sarah Engell (f. 1979) debuterede i 2009 med YA-romanen Hvis bare … Siden har hun skrevet flere bøger for både unge og voksne og fik sit store gennembrud i 2014 med bestselleren 21 måder at dø.

Hun har i tidens løb modtaget flere priser for sine værker og for sit forfatterskab i det hele taget: Både Carlsenprisen (2017), Blixenprisen (2018) og Claus Deleuran Prisen (2018) er det blevet til.

I 2018 blev Sarah Engell desuden tildelt Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Læs et interview med forfatteren her

18 thoughts on “Vind “Den kinesiske tvilling” af Sarah Engell

 1. Jeg kom aldrig igennem “et lille liv”. Den skal have en ny chance i 21,hvor vi forhåbentlig får vores liv tilbage.

 2. Jeg har et projekt om at gnaske mig igennem Platon værker…men nu må vi se om jeg kan holde fast…🤔😂😂

 3. Jeg vil forsøge at læse flere nye forfattere, men ellers læse, som jeg plejer.

 4. Gik i gang med at læse Pigen fra den franske skole, men blev aldrig færdig, for det er altså krimier jeg helst vil læse. Men måske i 2021….
  Godt nytår 🎆

 5. Jeg vil læse den store stak krimier som jeg har liggende samt lidt ekstra, der plejer altid at komme en masse nye i starten af året 😊

 6. Jeg har stadig flere bøger liggende, jeg ikke har læst. Bliver oftest fristet af nye bøger af kendte forfattere 🙂
  Jeg vil også prøve at høre en lydbog, selvom jeg har forsvoret det, da jeg nyder at have en fysisk bog i hånden

 7. Nogle af de mange bøger, jeg har købt og fået foræret de sidste par år, vil jeg gerne tage mig tid til 📚☕️🤓 Jeg må lægge lydbøgerne lidt til side for en stund 😉

 8. “Øvelser i afsked” af Carsten Jensen er helt sikkert en af de øverste på min læseliste for 2021.

 9. Jeg har bemærket at Hemmingway er kommet i nye udgivelser. Det er måske tegn på at jeg bør se at få læst hans bøger?

 10. Jeg vil lytte til krimi når jeg kører bil og læse krimier når jeg er hjemme eller på ferie.

 11. Har flere bøger, som jeg ikke har læst færdig – ikke fordi de var dårlige, men pludselig var der bare en anden bog, som jeg absolut skulle læse her og nu. Nu skal jeg ha’ færdiglæst stakken.

 12. Jeg vil forsøge at få læst så mange krimier som muligt i 2021. Min ambition er at blive opdateret på de serier, som jeg følger men bestemt også læse nye forfattere.

 13. Jeg vil forsætte med at læse krimier og vil prøve nogen af de nye forfattere 👍

 14. Jeg har kun læst Karen Blixens “Den afrikanske farm”, men har købt en bunke bøger brugt af hende, som jeg gerne vil i gang med💃🏻

 15. Jeg vil bare forsøge, at få læst lidt mere i 2021 end jeg fik læst i 2020. Der er nok at tage fat på.

 16. Jeg er langt om længe gået igang med Krig og Fred – det er noget af en moppedreng

 17. Jeg har mange læse projekter på listen. Jeg mangler at læse Efterårssorg af Anders De La Motte som jeg skal læse inden Forårsoffer. Den Tavse Enke står også på listen. Barack Obamas Mod til at håbe samt den nye Et forjættet Land. Den Underjordiske Jernbane og Hvor Flodkrebsene synger skal snart læses og jeg mangler den sidste af Anne Mette Hancock Pitbull – den står klar. Så har jeg Beth O’Leary’s Lejlighed til deling som den næste samt Vinterland og Monsterland, og to af Jakob Melanders bøger stående klar. Jeg kommer ikke til at kede mig foreløbig. Jeg vil rigtig gerne læse Den Kinesiske Tvilling, så jeg krydser fingre. Bøger kan jeg aldrig få nok af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.