Vind den hæsblæsende thriller – Glasnøglen

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde den hæsblæsende spændingsroman “Glasnøglen” af pseudonymforfatteren Alex Karl Morell. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvis du skulle skrive en krimi under pseudonym, hvad skulle det så være?

Skriv dit svar på vores facebookside. Konkurrencen slutter torsdag d. 6/12 kl. 9.00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.

 


Om glasnøglen

Under pseudonymet Alex Karl Morell – og med Ib Michael
på sidelinjen – har to danske forfattere skrevet en hæsblæsende thriller om to anti-helte, underlige fugle og en verdensomspændende konspiration.

Som midtjysk hobby-ornitolog har Kathrin Lindgaard et skarpt øje for fugle, men ikke så meget andet. Hun har bemærket, at de er begyndt at opføre sig besynderligt. Ikke dem alle og ikke hele tiden, men et eller andet er ravruskende galt i fugleriget.

Derfor kontakter hun den kronisk tømmermandsramte journalist Jesper Bastholm, som opholder sig i Thailand, hvor naturen også udviser en excentrisk opførsel. Men det skulle hun aldrig have gjort, for inden længe står jorden i flammer under dem begge.

Jesper må flygte over hals og hoved fra de thailandske myndigheder, og Kathrin opsøger en tidligere elsker i USA, som måske ved besked. Fra hver deres ende af kloden nærmer de sig langsomt noget kolossalt stort, ekstremt hemmeligt og utrolig farligt.

Bogen er udkommet på Forlaget Bindslev.