Vind den gysende intense “Hydra” af Matt Wesolowski

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et eksemplar af den britiske krimi/horrorforfatters anden bog på dansk – “Hydra”. Bogen er udgivet på forlaget Alhambra.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

“Hydra” er ligesom forfatterens foregående bog “Seks stemmer” bygget op omkring podcastformatet. Er du en af dem, der lytter til podcasts og i så fald, hvilken er din favorit?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 8. maj.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Hydra

En novembernat i 2014 tæver 21-årige Arla Macleod sin mor, stedfar og lillesøster til døde med en hammer – øjensynlig uden grund. Drabene bliver kendt som ’Macleod-massakren’, og Arla indlægges på en sikret psykiatrisk institution og nægter i årevis at udtale sig til pressen. Hun står først frem med sin historie, da hun bliver kontaktet af journalisten Scott King, der er vært for kult-podcasten Seks stemmer.

Igennem sine interviews med Arla og de få, der er villige til at udtale sig om hende, sporer King sig langsomt ind på sagen, og han begynder så småt at sætte spørgsmålstegn ved, hvem der bærer skylden for de blodige drab.

I takt med at puslespillet falder på plads, trækkes han ind i en slangerede af hemmeligheder, internettrusler og uhyggelige ’lege’, hvis deltagere leder efter en anden verden. Som en sort tråd igennem det hele løber historierne om mystiske, sortøjede børn, som dukker op så mange steder, at de dårligt bare kan være en forstyrret morders fantasi …

Hydra er en isnende thriller i en anderledes form, der belyser steder, du måske ville ønske, at du aldrig havde set. Romanen er en uafhængig forløber til Seks stemmer, som du kan læse mere om her.

Romanen udkom i marts 2020, hvor Matt Wesolowski skulle have optrådt på Krimimessen i Horsens. (forlagstekst)

Matt Wesolowski

Matt Wesolowski bor i Newcastle-Upon-Tyne i England. Ved siden af sin forfattervirksomhed arbejder han som engelsklærer for børn med særlige behov og afholder forfatterworkshops hos unge.

Hans forslag til debutromanen Seks stemmer vandt idékonkurrencen ved Skotlands krimimesse i 2015, og siden da har han på engelsk udgivet tre bøger i serien. (forlagstekst)

3 thoughts on “Vind den gysende intense “Hydra” af Matt Wesolowski

  1. Ja på DR, der er mange forskellige og god kvalitet. Lytter også til forskellige som jeg støder på via link eller anbefalinger
    Bruger det meget når jeg lufter hund 😉👍

  2. Lytter ikke til podcast og har egentlig heller ikke overvejet det. Men skulle måske…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.