Vind den anmelderroste spændingsroman “Jæger” og mød forfatteren på Krimimessen

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde den krimimesseaktuelle Walther Reberniks nervepirrende og stærkt roste krimi “Jæger” udgivet på Byens Forlag.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvad har du senest været på jagt efter? I skoven, på biblioteket, hos boghandleren, på Netflix, i supermarkedet eller et helt andet sted.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 30. januar.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Jæger

I Københavns underverden er der aldrig fred. Alle vil have mere. Cash, sex, stoffer. Eller mere magt. Det er en verden af jægere.
En række makabre likvideringer ser ud til at være startskuddet til en krig om styret i Hovedstaden. Samtidig forsvinder den karismatiske Chefanklager Patrick Nordstad sporløst. Specialkonsulenten Hannah, som er eminent til at opfatte detaljer, som ingen ellers ser, sættes til at spore anklageren. Sagen er Hannahs helt store chance. Men Hannah graver dybere, end hun burde, og hendes undersøgelser sætter gang i en skæbnesvanger dominoeffekt. Snart må hun kæmpe for sit eget liv.
JÆGER er en rå fortælling om forbrydelse og hævn – og om kærlighed, der opstår på de mest uventede steder. Handlingen starter i København, tager os til Sverige og ender i et blodigt opgør i Norditalien.

Vil du vide mere om Walther Rebernik kan du læse krimiblogger Jan Findahls interview med forfatteren på:

Findahlskrimiside.dk

Mød Walther Rebernik på Krimimessen 2020

9 thoughts on “Vind den anmelderroste spændingsroman “Jæger” og mød forfatteren på Krimimessen

  1. Lige nu er vi på jagt efter en brugt autostol, da vi får brug for at hente vores barnebarn, som skal starte i vuggestue 🙂
    ellers har jeg set, Lucinda Riley er kommet med ny bog: Sommerfugleværelset. den vil jeg gerne læse, har lige hentet Pitbull af Hancock, så den glæder jeg mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.