Vind Claus Lohmans nye spændingsroman “Usikker grund”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Claus Lohmans spritnye spændingsroman “Usikker grund”, udgivet på forlaget SuperLux. Bogen er tredje selvstændige bind i serien med virolog Martin Henderson og Emma Fitzgerald.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvilken krimi har fået dig på usikker grund? Dvs. hvilken krimi har overrasket dig mest mod slutningen?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder i uge 31.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Usikker grund

Under opklaringen af et rovmord på en kunstsamler i New York må politiet erkende, at de står overfor en langt mere kompliceret sag, end de havde forestillet sig. Da Emma Fitzgerald tager til Resolute i det nordlige Canada for at undersøge nyfundne arkæologiske artefakter, erfarer hun, at adskillige af de lokale inuitter har uforståelig tale og ukontrollable bevægelser. Hun opdager, at andre inuitter før dem har haft samme symptomer og lidt en pinefuld død, så hun tilkalder virologen, Martin Henderson.

Den 14-årige pige, Jocelyn, drømmer om at deltage i det årlige hundeslædeløb. Hendes tætte forhold til sin morfar udfordres af Jocelyns fordrukne mor, men da morfaren får et opkald fra Resolute om, at hans søn er døende, tvinges de alle tre nordpå -hver med sin agenda. Turen udvikler sig i en helt anden retning end planlagt, og uforvarende står de med nøglen til at løse gåden om den dræbte kunstsamler. En sag, som trækker tråde til den sagnomspundne Franklin-ekspedition, der forsvandt sporløst i 1845.

Læs vores interview med Claus Lohman i forbindelse med udgivelsen af “Ukendt land” – andet bind i serien.

11 thoughts on “Vind Claus Lohmans nye spændingsroman “Usikker grund”

  1. Slutningen på Tove Alsterdals Stormfald var meget overraskende og totalt uventet.?Jeg glæder mig til nr 2 i serien

  2. Oxen af Jens Henrik Jensen- en spændende bog fra første side- svært at forudse slutningen- den endte et sted ungen kunne forudse!

  3. Anders De La Mottes Sensommerjagt. Faktisk synes jeg de tre bøger jeg har læst af ham overrasker. Jeg mangler Forårsoffer

  4. Det har INSTINKT 🙂 En ny roman om en kvinde i fængsel, og man ved ikke, om hun er skyldig eller uskyldig. Den var sygt spændende og havde mange twists! Jeg havde ikke regnet slutningen ud, selvom at det gør jeg normalt. Det var så fedt.
    Jeg tænker stadig på den! 🙂

  5. jeg elsker Jo Nesbø dem der er ud kommet har jeg læst mere end 2 gange jeg er i gang mes snemanden for 3 gang vil også rigtig gerne læse den her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.