Vind Camilla Läckbergs nyeste krimi

I denne uges krimiquiz sætter vi i samarbejde med forlaget Alpha 4 x eksemplarer af Camilla Läckbergs nye krimi “Nådesløse kvinder” på højkant. Bogen udkommer d. 27/11-2020.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Mange af Camilla Läckbergs bøger udspiller sig i en bestemt svensk by som også er byen forfatteren selv er vokset op i. Hvad er navnet på byen?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 4. december.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Nådesløse kvinder

Ingrid, Birgitta og Viktoria. Tre vidt forskellige kvinder. Men én ting har de dog til fælles, og den ting forhindrer dem i at leve det liv, de har lyst til.

Alle er de fanget i et ulykkeligt ægteskab og har svært ved at få øje på en udvej. Lige indtil den dag de møder hinanden på internettet og sammen udklækker en diabolsk plan.

De nådesløse kvinder er en kort, men spændende fortælling skrevet af den svenske krimi-darling Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg

Foto: PR

Camilla Läckberg (f. 1974) er en af verdens bedst sælgende krimiforfattere. Camilla Läckberg er opvokset i Fjällbacka i Sverige – et sted, som står hendes hjerte nært.

Hun slog igennem med debutromanen Isprinsessen i 2003, og siden er der kommet 10 romaner i den populære krimiserie, der foregår i Läckbergs hjemby Fjällbacka på den svenske vestkyst. Serien er solgt til udgivelse i over 60 lande.

Mange krimifans har på et tidspunkt haft en Camilla Läckberg bog mellem hænderne, og det skyldes i høj grad hendes evne til at skrive medrivende historier med spændende mordgåde og snedigt udtænkt plots.

26 thoughts on “Vind Camilla Läckbergs nyeste krimi

  1. Fjällbacka. Jeg har også set dem der er filmatiseret på TV. Det er blevet nogle gode afsnit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.