Vind bogpakke med svenske krimier fra HarperCollins Nordic DK

Du har nu chancen for at vinde en bogpakke fra HarperCollins Nordic bestående af 5 suveræne svenske krimier. Pakken indeholder samtlige tre bøger i Gabriella Ullberg Westins krimiserie samt begge bind i Pernilla Ericsons serie.

For at deltage skal du blot fortælle os om, hvem af forfatterne du kan møde på Krimimessen i år. Den ene eller begge?

Svar i kommentarfeltet herunder eller på vores facebookside. Konkurrencen slutter fredag d. 16. marts kl.8. Vinderen bliver offentliggjort på facebook umiddelbart efter.

Få hjælp til svaret her


Gabriella Ullberg WestinGabriella Ullberg Westin

Gabriella Ullberg Westin er født i 1973 og opvokset i Hudiksvall, Sverige. Hun har studereret kriminologi på Stockholms Universitet og arbejdede, indtil hun blev fuldtidsforfatter, som kommunikationsansvarlig på i et af Sveriges største teleselskaber.
I dag bor hun i Stockholm med sin mand, som arbejder i politiet, og deres to børn.

ENSOMmerfugl

En spændende og velskrevet krimi, med elementer af erotik, hævn og ensomhed. Det er juleaften, og et voldsomt snevejr lægger Hudiksvall øde, og ud på eftermiddagen får politiet et opkald. Henna Pedersen, gift med Sveriges bedste fodboldspiller, er fundet skudt i sit hjem med parrets to små børn som de eneste vidner. Familien er netop vendt tilbage til Sverige efter mange år i Italien.

Den netop hjemvendte politimand Johan Rokka får sagen på sit bord. De eneste spor der er værd at følge op på, er en læderrem som offeret havde om halsen, og et ukendt telefonnummer på hendes mobiltelefon. I et forsøg på at finde ud af mere om offerets liv tager Rokka til Italien. Jo mere han graver i forbrydelsen, des mere sikker er han på, at fodboldspilleren skjuler noget af afgørende betydning, og at han i virkeligheden ikke rigtig kendte sin kone.
Mens Rokka efterforsker mordet, bliver han trukket ind i en affære med datteren af en barndomsven, og da der sker endnu et mord, ved Rokka, at hans job og fortid vil blive flettet ubønhørligt sammen.

Håndlangeren

Dagen efter sin dimissionsfest bliver den attenårige Tindra Edvinsson fundet på Köpmansberget, stukket ihjel. Mordet minder om en sag tyve år tidligere, hvor en anden ung kvinde forsvandt sporløst fra sin dimissionsfest.
Johan Rokka får sagen på sit bord. Men den vækker smertefulde minder, den forsvundne kvinde fra tyve år tidligere var Rokkas kæreste Fanny.

Rokka kan ikke undgå, at han sideløbende med opklaringen begynder at grave i den gamle sag.
Det varer ikke længe før han er i kontakt med hårdkogte kriminelle, og pludselig står Rokka ansigt til ansigt med en person, som han helst vil glemme alt om. Men hvor langt skal han gå for at lægge sit tidligere liv bag sig?
Håndlangeren er anden del i serien om Mordene i Hudiksvall.

Fikseren

En 25-årig mand bliver skudt og dræbt midt inde i byen, og ingen har set noget som helst. Kriminalinspektør Johan Rokka leder efterforskningen og snart rettes interessen mod en ven til offeret, som var lige i nærheden da mordet fandt sted.
CEO Assistant Amanda Bruse kæmper for at komme tilbage efter en lang barsel. Det firma hun arbejder for, står for lanceringen af et produkt, som er milliarder værd. Da en af virksomhedens nøglemedarbejdere forsvinder uden et spor, befinder Amanda sig pludselig i begivenhedernes centrum. Politiet har nu både et mord og en forsvinden at håndtere, og da Rokka bliver offer for en personlig tragedie, er hans fremtid pludselig på spil. Fikseren er tredje og uafhængige bog i serien om Mordene i Hudiksvall.

 

Pernilla EricsonPernilla Ericson

Pernilla Ericson er journalist og bosat i Stockholm. Hun har blandt andet arbejdet for OKEJ, på Aftonbladet og med produktioner for TV4. Pernilla fik idéen til Erlagruppens første sag, da hun efter en serie artikler modtog en mængde personlige beretninger om overgreb. De fleste af de kvinder der skrev, havde ikke indgivet anmeldelse.

Sporene vi efterlader os er hendes debutroman og første bog i serien om Erlagruppen.

Sporene vi efterlader os

Der sker brutale overfald på kvinder langs den grønne metrolinje og frygten breder sig i Stockholm. Mens politibetjent Liv Kaspi er på tvungen orlov som følge af en intern undersøgelse, rekrutteres hun til et lille privat team, Erlagruppen, der vil opklare sagen. Efterforskningen fører dem ind i de mørkeste kroge af nettet og det viser sig, at måden gerningsmændene finder ofrene på, er djævelsk godt planlagt.

Volden eskalerer og da kvinder begynder at forsvinde sporløst forstår Erlagruppen, at det er et kapløb mod tiden. Det er kun et spørgsmål om tid, før Grønne linje-mændene opdager at nogen er på sporet af dem.

Jeg finder dig
En forræder i politiet. Vidner, der bliver truet. Og en lejemorder, der ikke er til at stoppe.
Erlagruppens ⁦ikser‬ Richard Falke, er i livsfare. Han sidder inde med oplysninger, der kan fælde den kriminelle underverdens mest magtfulde mand, og uret tikker mod en kommende retssag. En lejemorder får til opgave at gøre Rickard tavs, godt hjulpet på vej af en forræder i politistyrken. Erlagruppen gendannes og med politibetjent Liv Kaspi i spidsen, jagter de lejemorderen. Liv er tvunget til at bruge al sin styrke og dygtighed for at overleve – og redde dem hun elsker allermest.

98 thoughts on “Vind bogpakke med svenske krimier fra HarperCollins Nordic DK

  1. Jeg glæder mig til at møde både den ene og den anden = begge de damer ! Hu- hej, hvor det går !!

  2. Man kan møde dem begge – og jeg glæder mig….tasken er ved at blive pakket til krimiweekendtur md min søster 🙂

  3. De kommer begge på Krimimessen. Virkelig en god præmie, så jeg krydser fingre 🤞🏼🤞🏼📚

  4. Man kan møde dem begge (hvis man er heldig)
    Tusind tak for alle de store og gode læseoplevelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.