Vind bogpakke med Ann Rosmans krimier

I denne uge får du chancen for at vinde en en pakke med samtlige bøger i “Karin Adler/ Marstrand-serien” af Ann Rosman.

Pakken består af “Fyrmesterens datter”, “Sjælekisten”, “Porto Francos vægter”, “Mercurium” og nyeste udgivelse fra i år “Havkatten”. Samtlige bøger er udgivet på Forlaget Punktum.

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

 

Hvornår starter billetsalget til Krimimessen 2017?

A. Det starter til jul

B. Billetsalget er startet

C. Det er hemmeligt, hvornår det starter

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside torsdag d. 20. oktober.

 

havkatten300dpiOm Havkatten

I år 1906 ankommer kong Oscar d. 2 til kurstedet Marstrand. Rundt om ham flokkes societetet, og i løbet af to intensive sommermåneder bliver der knyttet kontakter og skabt intriger alt imens der dyrkes tang- og mudderbade. Direktør Lundgren bor sammen med sin familie på Turisthotellet, selvom han slet ikke har råd til det. Men forhåbentlig kan den styrkende havluft kurere hans syge datter Karolina, og måske vil de oven i købet finde hende en velhavende mand.

Men det sociale spil viser sig at være farligt, og ufrivilligt drages Karolina ind i societetets intriger. Hun møder grev Douglas Lagercreutz og alt ser ud til at falde på plads, indtil det går op for hende, at greven også spiller et spil. Et spil med urimeligt høje indsatser.

En aften i maj 2013 øver Marstrands redningstjeneste røgdykning på det prestigefyldte men noget forfaldne Turisthotellet. Øvelserne får en brat ende da brandmændene finder en død mand, og Karin Adler hos kriminalpolitiet i Gøteborg tilkaldes for at undersøge sagen. Alt tyder på, at manden er blevet myrdet, men hvem kan tænkes at have vinding ved hans død?

Læs mere om de resterende bøger i serien på Forlaget Punktums hjemmeside

Om forfatteren

annrosman304x4800Ann Rosman bor på øen Marstrand sammen med sin mand og deres to små drenge. Hun er uddannet i IT og virksomhedsøkonomi, men hendes store lidenskab er Marstrands historie. Da øens fyr, Pater Noster, blev renoveret i 2002 fik Ann idéen til sin første bog Fyrmesterens datter, om politikvinden Karin Adler. Det er siden blevet til en krimiserie på fem bøger indtil videre, hvoraf de tre er udkommet på dansk og den fjerde kommer på dansk i maj 2015. 

Ann påstår selv, at hun er bidt af en gal sømand og elsker at læse søkort når hun skal slappe af.