Vind Anne Linnets debutkrimi “Fucked”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde krimien “Fucked” af Anne Linnet. Bogen udkom i sidste måned på People´s Press.

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os følgende:

De fleste af os har en bestemt bog eller måske flere, som vi føler, at vi bør læse og som længe har stået på læselisten. F.eks. har jeg endnu detektivhistoriens danske moder/fader “Hvad skovsøen gemte” af Palle Rosenkrantz til gode. Hvilken bog har du til gode og måske endda et nytårsforsæt om at få læst i 2020?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 19 december.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Fucked

En smuk majmorgen findes en ung kvinde død på en skovsti nær Helsingør. Hun er nøgen og frygteligt mishandlet, og hendes lig er tydeligvis bare blevet smidt her, uden der er gjort forsøg på at skjule hende.

Nynne Quist fra drabsafdelingen i København sættes på sagen, og hun finder hurtigt frem til et nærliggende boligkompleks, hvor der natten inden har været fest. Her møder hun et miljø, der emmer af steroider og præstationsfremmende stoffer, og da hun har set nærmere på stedet, er hun ikke i tvivl: Det er her, pigen er blevet dræbt.

Men hun er kun lige nået tilbage til Politigården og i færd med at gennemgå de fundne spor med makkeren Fanny Salomon, da der indløber en melding: Et nyt lig er fundet i samme område i Helsingør …

13 thoughts on “Vind Anne Linnets debutkrimi “Fucked”

  1. Det bliver Michael Katz Krefelds sidste nye, Skytsengel, som jeg ikke har fået læst endnu…

  2. Jeg mangler af få læst hele Oxen-serien. Dem vil jeg satse på i 2020. Problemet er bare, at der hele tiden kommer så mange nye krimier, jeg også gerne vil læse. Et stort positivt problem

  3. Katrine Engbergs Vådeskud, fordi jeg normalt kun når at høre lydbøger. Men lige netop denne vil jeg læse på den gammeldags måde, for det fortjener den. Har den stående i signeret udgave. Juleferien er forhåbentligt der, det sker…

  4. Trofæ af Steffen Jacobsen. Den har jeg fået anbefalet af en politimand for dens realisme omkring politiarbejde, så den ligger og venter på at blive læst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.