Vind “Aisha” af Jesper Stein!

aishalilleJesper Stein har gjort det igen! Anmelderroserne regner ned over forfatterens nyeste krimi, som har fået titlen “Aisha”.

Bogen er den fjerde i serien om vicepolitikommissær Axel Steen. Og også denne gang bliver vi i selskab med Axel revet med ind i Københavns skyggeside.

Forlaget skriver om bogen:

En mand findes lemlæstet og torteret til døde i en penthouselejlighed i Amagers prestigebyggeri 8tallet. Vicepolitikommissær Axel Steen sættes på sagen, der bliver hans første, siden han knap to år tidligere var en hårsbred fra at miste livet under en storstilet undercoveroperation.

Axel Steen er mærket. Han har fysiske men, hans datter lider af angst for, at han skal dø, han har været nødt til at forlade sit elskede Nørrebro, han har fået ny chef, ny kæreste og ny makker, og han kæmper mod sin lyst til at give efter for de gamle dæmoner, der tidligere har styret hans liv. Nu står han midt i en spektakulær drabssag, der har alles bevågenhed.

Offeret i 8tallet er den midaldrende Sten Høeck, sikkerhedschef i Mærsk, tidligere ansat i PET’s antiterrorkorps og veritabel kvindebedårer. Da Axel retter blikket mod en tre år gammel terrorsag, støder hans privatliv sammen med efterforskningen, og han møder mere modstand end nogensinde før.

AISHA er en rå københavnerkrimi om en mand, der blot ønsker retfærdighed for ofrene – koste, hvad det vil. Som sine anmelderroste forgængere URO, BYE BYE BLACKBIRD og AKRASH foregår den i et nutidigt storbymiljø.

 

Du kan vinde et eksemplar af bogen ved blot at svare på spørgsmålet:

Titlen på Jesper Steins forrige bog, “Akrash”, kan betyde strisser på arabisk ghettoslang. “Aisha” har ligeledes en betydning på arabisk. Hvilken?

A. Det er navnet på en krydret madret bestående af oksekød på spyd,  nanbrød og fed yoghurt rørt med spidskommen,  dild og melonstykker.

B.  Det er navnet på en særlig støvet grå kat fra Algeriet, som ifølge et gammelt sagn kunne spinde så højt at jorden rystede.

C. Det er navnet på én af den islamiske profet Muhammeds koner, som refereres til som “De trofastes moder”.

D. Det er navnet på et sjældent lut-lignende instrument fra 1200-tallet med 19 oktaver og med strenge af knurhår fra den yemenske hyæne.

 

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside fredag d. 20. november