Vind actionspækket thriller!

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde et signeret eksemplar af Nis Jakobs hæsblæsende spændingsroman “En død russer”. Bogen er den første i forfatterens serie om Andreas Wolf – en tidligere politimand og jægersoldat, der hyres af en international og privat efterretningstjeneste.

Deltag ved at svare på følgende:

En bogs titel siger meget og kan sætte mange tanker i gang hos læseren. Tænk bare på titler som “Kastanjemanden”, “Blodmåne” eller, hvad med “En død russer”.

Hvis du skulle skrive en krimi, hvilken titel skulle den så have?

 

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Konkurrencen slutter torsdag d. 23/8 kl. 9.00, hvorefter vi finder en vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside og får desuden direkte besked.

 


 

Om “En død russer”

Wolf mister sit job som politikommissær efter en lidt for blodig skudepisode og et voldeligt overfald på nogle kollegaer. En privat efterretningstjeneste henvender sig og tilbyder ham et velbetalt job, hvor han vil kunne bruge sine evner.

Gennem likvideringer, afpresning og sabotage ønsker den hemmelige organisation, der angiveligt har rødder i en korsridderorden at ændre den apokalyptiske kurs, som verdens udvikling tager i disse år.

Den russiske politikvinde Inessa kører sin helt egen private efterforskning af en dansk seriemorder, der myrder østeuropæiske kvinder og lægger video af mordene ud på nettet. Da Wolf sendes ud på en livsfarlig mission beder logen hende om at hjælpe ham.

Nis Jakob har med vanlig sans for højspændt drama, internationale politiske dagsordener og privatlivets altoverskyggende og eksistentielle udfordringer skrevet en tankevækkende pageturner om den tid, vi alle er en del af lige nu.

Det næste bind i serien hedder 1000 Piskeslag og udkommer 2019.

Forlag: Jakob´s Press

Udgivelsesdato: juni 2018

Sider: 401

Nis JakobOm Nis Jakob

Nis Jakob har udgivet anmelderroste spændingsromaner på etablerede forlag siden sin debut i 1999.

Fra 2011 har han udgivet sine romaner på forlaget Billige eBøger/ JAKOBSs Press og har ofte toppet bestsellerlisterne.

Nis Jakob leverer velskrevne, underholdende, tankevækkende og fængende fortællinger, der med både krimi-spænding, humor og sex som brændstof tager fat på livets store og små konflikter.

15 thoughts on “Vind actionspækket thriller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.