Vind en “action packed” bogpakke!

Sommeren er over os, og for mange betyder det mere tid til læsning.

Det vil vi på Krimimessens redaktion gerne bakke op om. Derfor vil vi over de næste uger sætte “sommerferiebogpakker” på højkant i vores krimiquiz. Vi har blandet nogle spændingsmættede og sveddryppende krimier under forskellige temaer.

I denne uge har vi pakket en håndfuld actionbragende gode krimier bestående af 2 x Paul Cleave og 2 x Chris Carter bøger.

 

Actionpakke1, redFor at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvilken krimi/thriller/spændingsroman har i tidens løb gjort størst indtryk på dig?

Skriv dit svar i kommentarsporet nedenfor eller som kommentar under opslaget på facebook.

 

Vinderen offentliggøres på Krimimessens facebookside fredag d. 1. juli

 

 

29 thoughts on “Vind en “action packed” bogpakke!

 1. Der er mange, men den jeg lige kommer til at tænke på er Lars Kepler “Stalker”. Jeg måtte rulle gardiner ned mens jeg læste og følte mig en smule forfulgt, også i tiden efter jeg var færdig med at læse den.

 2. Der er så mange krimier, der har gjort indtryk på mig, men mine favoritter, som jeg har læst flest gange, er Arne Dahls bøger om A-gruppen.

 3. Det har absolut Harlan Coben’s I skoven. En helt fantastisk thriller med er genialt twist man ikke kan gennemskue før til sidst.

 4. Chris Carter er en der har gjort særlig indtryk på mig?Spænding og uhygge fra første side til slutning

 5. Det er et rigtigt svært valg – for der er godt nok mange kandidater ? Men ‘Trofæ’ af Steffen Jakobsen ender det vist ud med ??

 6. Uh, der er mange, men valget må falde på A.J.Kazinski: “Søvnen og døden”. Jeg er vild med den; temaet er så uhyggeligt og tankevækkende. Tænk hvis det blev praktiseret i virkeligheden.

 7. Det er et svært valg ;SVINEHUNDE AF LOTTE OG SØREN HAMMER gav masser af kuldegysninger for mig 🙂

 8. Stieg Larsson trilogien om Lisbeth Salander, Jussi Adler-Olsens “Alfabethuset” og Jo Nesbøs serie om Harry Hole.

 9. Det er bestemt danske Jussi Adler Olsens serie om Station Q, elsker dem og glæder mig til næste

 10. Jo Nesbø Panserhjerte
  en krimi der i detaljer bringer læseren helt med ind i krimien – umulig at lægge fra sig, umulig at glemme

 11. Jussi adler Olsen journal 64 en fantastisk overrasket afslutning på en super fantastisk krimemesse serie afdeling Q.

 12. Jeg har læst rigtig mange gode krimier gennem årene. Hypnotisøren af Lars Kepler er en af de bøger som har skræmt mig mest. A J Kazinskis Den sidste gode mand, er den krimi som har fascineret mig mest, jeg er er meget skeptisk omkring hvad der sker når vi dør!

 13. Det har Liza Marklund for sin krimiserie om Annika Bengtson fordi, hun i hver bog bringer et politisk emne op.

 14. Det er Chris Carter, fuld af utænkelige cases, masser af overraskelser. Det bedste af det bedste.

 15. Uha, det var et svært spørgsmål, for der har været mange der har gjort stort indtryk men en af dem er Håkan Nessers “En fortælling om hr. Roos” – i det hele taget er jeg begejstret for Håkan Nessers krimier 😀

 16. Journal 64 – fordi den beskriver hvor man behandlede “utilpassede” piger som man ikke lige kunne finde en almindelig hylde til. Det gjorde stort indtryk på mig at man kunne finde på at være sådan overfor andre mennesker… Der virker meget skræmmende… det samme gælder for Mænd der hader kvinder – tænk at en som er udnævnt som værge, kan opføre sig sådan overfor den som de skal tage vare på… tror desværre bare at det sker for ofte i samfundet i dag … desværre er det ikke kun fiktion.

 17. Uha – der er så mange fremragende muligheder… Har senest læst Ondskabens Høst af Galbraith, er lidt vild med Cormaron… Men også Jens Henrik Jensens Niels Oxen-trilogi er fremragende!

 18. Jussi Adler Olsen, Marco effekten den har gjort stort indtryk på mig, Anna Grue serien om Dan Sommerdahl er også meget spændende og så selvfølgelig Sara Blædel med Bedemandens datter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.