Torben Munksgaard vinder Debutantprisen- Mød ham til Krimimessen

Det Danske Kriminalakademi har valgt Torben Munksgaard som modtager af Debutantprisen for ’Digterens død’, der er udkommet på forlaget Modtryk.

Juryen siger:

“I forfatteren Torben Munksgaards vittige og underholdende debut som krimi-forfatter bliver efterforskningen af en halvgenial og utålelig digters fald fra femte sal samtidig en udforskning af hovedstadens snobbede, jalousi-ramte litterære miljø tilsat Nørrebro-atmosfære så det emmer.”

Debutantdiplomet bliver overrakt på Krimimessen i Horsens lørdag den 9. oktober. Forfatteren er på scenen flere gange i løbet af weekenden. Se programmet her.

Krimimessen ønsker Torben Munksgaard tillykke med prisen.

Om Torben Munksgaard

Torben Munksgaard (f. 1975) debuterede i 2007 med RETROGRAD, der blev oversat til flere sprog, og har siden udgivet yderligere syv romaner og en digtsamling. I 2013 modtog han Statens Kunstfonds treårige arbejdsstipendium.

Digterens død er Munksgaards krimidebut og er første bog i Traum-trilogien, for hvilken han har vundet Det Danske Kriminalakademis Debutantpris 2021. Bøgerne i trilogien kan læses uafhængigt af hinanden. Andet bind “Diskodanserens død” er netop udkommet på Modtryk.

Grafik: Modtryk

One thought on “Torben Munksgaard vinder Debutantprisen- Mød ham til Krimimessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.