Sofie Sarenbrant til Krimimessen 2020. Vind “Skammekrogen”

Vi har den store fornøjelse af at kunne præsentere den svenske succesforfatter Sofie Sarenbrant på plakaten til Krimimessen 2020. I den forbindelse sætter vi i ugens krimiquiz to eksemplarer af forfatterens nyeste krimi “Skammekrogen” på højkant. Bogen er udkommet på People´s Press her i efteråret 2019.

Deltag i konkurrencen ved at “synes godt om” opslaget (hvis du deltager på facebook) og fortælle os, hvorfor du gerne vil vinde bogen.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 31. oktober.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Sofie Sarenbrant

Foto: PR People´s Press

Sofie Sarenbrant er journalist og fotograf. Hun bor i Bromma i Sverige med sin mand og deres to børn.

Hver sommer tilbringer hun sammen med familien i Brantevik. Hun debuterede som krimiforfatter i 2010 med “Uge 36” og blev straks af svensk presse udnævnt til den nye krimidronning.

Sofie Sarenbrant har flere gange været på scenen til fulde huse på Krimimessen, og du kan møde hende i weekenden d. 28. og 29. marts, hvor hun vil tale om “Skammekrogen” og Emma Sköld-serien.

Skammekrogen

EN NY SAG FOR EMMA SKÖLD
En ung pige lægger sig på sporvognskinnerne i Stockholmsforstaden Bromma og lukker øjnene. I en anden del af Sverige ligger en mand levende begravet i skoven og venter på en afslutning.
Ingen af deres familiemedlemmer eller venner ved noget om den katastrofe, der truer. Kan deres liv reddes?

De to mennesker kender ikke hinanden, men har noget livsvigtigt til fælles. Det er op til kriminalinspektør Emma Sköld at finde sammenhængen, før det er for sent. Men sagen tager en uventet drejning og bliver langt mere personlig og skræmmende, end Emma kunne have forestillet sig.

SKAMMEKROGEN er syvende, fritstående bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.