Skarpe krimi-talenter søges

DR krimiklubben
DR krimiklubben

Er du Danmarks næste krimistjerne?

Har du idéen til en stærk krimi og kan du skrive, så læseren bare have næste side med? Så kan du måske blive en af tre udvalgte deltagere på en helt unik krimi-talentsession ved Krimimessen 2013 i Horsens.

Her vil DR Krimiklubben give tre krimi-forfatterspirer (måske dig?) chancen for at få udviklet jeres tekster under kyndig vejledning af et stærkt hold af erfarne forlagsredaktører og anerkendte krimiforfattere.

Hvis du kunne tænke dig at være med, skal du sende dine tekster til bogklub@dr.dk – og husk at sende os dine kontaktoplysninger.
Deadline for indsendelse af tekster er mandag den 25. februar, og de udvalgte forfatterspirer får besked senest i uge 10.

Læs mere på Krimiklubbens side.

To sessions på Krimimessen om kunsten at skrive den perfekte krimi.

Oplev tre af landets bedste krimi-forlagsredaktører spotte talent og give direkte respons på udvalgte forfatterspirers nyskrevne tekster live på scenen. Hvordan gør man sin krimitekst så skarp som muligt? Hvad leder forlagene efter? Og hvordan kommer man fra den gode idé til den ultimativt fængslende historie?
Snedkeriet lørdag kl. 12.00

Oplev nyskrevne stærke krimitekster. Forfatterspirerne har været låst inde med erfarne forfattere til en intensiv mentorsession. Nu møder de redaktørerne til anden runde.
Snedkeriet søndag kl. 11.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.