Selvudgivende forfattere på Krimimessen

Gammelgaard Madsen_IngerInger Gammelgaard Madsen

Forfatteren Inger Gammelgaard Madsen er uddannet reklametegner, men har allerede i en tidlig alder været meget optaget af at skrive. Det er efterhånden blevet til fem bind i krimiserien om den italienskfødte kriminalassistent Roland Benito fra Østjyllands politi og et sjette er på vej (Lig bløder ikke, 2013).

Sidst mødte vi Benito i Stjålet identitet fra 2012, hvor han en sen aften bliver sendt ud til Retspsykiatrisk afdeling i Risskov til et mord og en fangeflugt. En sygeplejerske er brutalt myrdet af en patient, der afsoner en behandlingsdom for drabet på sin tre måneder gamle baby.

Dette bliver kædet sammen med et maskebal i Venedig og med fundet af en død dansk pige i byens kanaler. Men der er noget i sagen, der ikke stemmer.

Inger Gammelgaard Madsen har udover sin store kærlighed til Italien også en mangeårig interesse for politiets efterforskningsarbejde, som hun følger tæt i både aviser og på tv og i bøger om kriminalteknisk arbejde. Samtlige af hendes krimier er skrevet som fiktion, men med stærk inspiration fra virkelige hændelser. Forfatteren etablerede i 2010 sit eget forlag med navnet Forlaget Farfalla, hvorpå flere af hendes bøger er udgivet.

Mød Inger Gammelgaard Madsen i selskab med Inger Wolf i Forsamlingshuset lørdag d. 16. marts kl. 15.00. De to forfattere vil her tale om deres bøger under fanen “Gerningssted Aarhus”.

 

KJuul_Kim2im Juul

Kim Juul er uddannet Cand jur, og det var et studiejob ved anklagemyndigheden i Nyborg, der inspirerede til omgivelserne i bogen I et vægtløst sekund. I dag er Kim Juul tekstforfatter og partner på et større københavnsk reklamebureau.

Lars Norholm leder efterforskningen af drabet på en ung tyrkisk kvinde. En efterforskning, der leder ham i retning af en gerningsmand, der ved alt om, hvem han er. I et vægtløst sekund er en stemningsfuld roman, hvor fortællingen skiftevis ses fra efterforskeren og morderens perspektiv. Her skildres det almindelige liv overfor en mands brændende ønske om hævn. Bogen er udkommet på Forfattergruppen Brænderiet, som Kim Juul er en del af.

Mød Kim Juul i Arresten søndag d. 17. marts kl. 12.00. Her vil han i selskab med Johan Ottosen, Anita Lillevang og Anna Katrin Nørgaard tale om forfattergruppen Brænderiet.

Oplev også Kim Juul i en anden sammenhæng når han med band spiller sange, der udspringer fra krimidebutten I et vægtløst sekund. Det sker ligeledes i Arresten søndag. d. 17. marts kl.10.15

 

Wolf_IngerInger Wolf

Inger Wolf er aktuel med Under en sort himmel, som er sjette selvstændige roman i krimiserien om politikommissær Daniel Trokic. Det første bind i serien – Sort sensommer så dagens lys i 2006 og blev forfatterens gennembrudsroman. For bogen modtog hun samme år Det Danske Kriminalakademis diplom for bedste krimidebut.

I Under en sort himmel bliver en dansk vulkanforsker plus kone og søn fundet skudt i deres villa i en by i Alaska. Men familiens 11-årige datter er forsvundet fra huset og en større efterforskning bliver sat i gang. Er hun løbet væk eller har drabsmanden taget hende med?

Kriminalkommissær Trokic bliver sendt til Alaska og sat på sagen. Her bliver han ført ind i et vulkanforskningsmiljø og desuden rundt i Alaskas barske natur.

Inger Wolf er ejer af forlaget Black Cat Edition, hvorpå flere af hendes romaner er udkommet.

Mød Inger Wolf i selskab med Inger Gammelgaard Madsen i Forsamlingshuset lørdag d. 16. marts kl. 15.00. De to forfattere vil her tale om deres bøger under fanen Gerningssted Aarhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.