Rå og rendyrket spænding! Vind bogen “Bundfald”

I denne uge har du muligheden for at vinde Lisbeth Zornig og Mikael Lindholms anmelderroste spændingsroman “Bundfald”.

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet:

Hvad er titlen på Lisbeth Zornigs selvbiografi fra 2014?

 

Vinderen bliver offentliggjort på Krimimessens facebookside fredag d. 27. maj.

Om bogen:

bundfald_forside_bibi_n

BUNDFALD er en spændingsroman om mord, magt og misbrug. Bogen er udgivet på forlaget People´s Press.

Malene har gjort karriere i erhvervslivet og tilsyneladende lagt sin traumatiske barndom i Nakskov bag sig. I København bliver hun involveret i De Brændte Børns Familie – en hemmelig gruppe af voksne, der som børn har været udsat for overgreb, og som nu opsøger pædofile gerningsmænd. Spørgsmålet, der splitter dem, er hvor langt skal de skal gå, når de udmåler straffen.

I Nakskov bliver misbrugeren Ronny, Malenes bror, fundet død under mystiske omstændigheder, der peger i retning af en mulig forbrydelse. Malene beslutter sig for at gå ind i sagen, som politiet har henlagt. Sporene fører ind i livsfarlige kredse i Nakskov og omegn, men også uden for landets grænser.

 

Om forfatterne:

lisbeth portrætlilleLisbeth Zornig Andersen er født i 1968 i København, men opvokset i Nakskov. Hun har fortalt om en barsk opvækst med druk, vold og anbringelser i selvbiografien Zornig – Vrede er mit mellemnavn og i tv-dokumentaren Min barndom i helvede. Efter et ophold på behandlingsin-stitutionen Hylleholt Husgerningsskole for særligt vanskelige piger lykkedes det hende at læse cand. polit. på Københavns Universitet. Hun blev siden ansat som itspecialist i Danske Bank og KMD. I 2010 blev hun udnævnt til Børnerådsformand. Siden stiftede hun Huset Zornig, der rådgiver myndigheder og institutioner om social udsathed. Hun er gift med Mikael Lindholm.

 

MRL-lowMikael Rauno Lindholm er født i 1961 i Stockholm. Han er uddannet journalist fra DJH og har arbejdet som redaktør på en række medier, blandt andet Mandag Morgen, Børsen og Computerworld. Han har skrevet en lang række bøger om ledelse, strategi, innovation, globalisering og samfundsøkonomi, blandt andet Hvad skal Danmark leve af?, Slip innovationen løs – Danmark som kreativ stormagt og Den danske ledelseskanon. Han stif-tede i 2008 udviklingshuset Innovation Inside og har rådgivet myndigheder, institutioner, organisationer og virksomheder om innovation og innovationsledelse. Han er gift med Lisbeth Zornig Andersen.

 

Bundfald bliver til dokumentar

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholms spændingsroman ”Bundfald”, som debutterede på toppen af krimi bestsellerlisterne for tre uger siden, bliver nu genstand for en tv-dokumentar. Kanal 5 med serien ”FBI’s Danske Mordmysterier” genåbner sagen om det dødsfald, som ”Bundfald” har som omdrejningspunkt. ”Romanen er fiktion, men bygger på virkelige hændelser. Det gælder også det dødsfald, den åbner med. Det er min bror René, der en september nat i 2004 blev fundet død i en busk uden for sit første sals vindue i Nakskov. Efterforskningen tog 15 minutter. Sagen blev henlagt som formodet selvmord. Det har altid undret mig. Hvis man vil begå selvmord, så springer man vel ikke ud af en første sal ned i en busk. René døde få dage før han skulle vidne i en stor narkosag. Jeg er meget spændt på, om efterforskningen når frem til samme forklaring på Renés død, som vi gør i bogen,” siger Lisbeth Zornig Andersen.

Læs mere på www.husetZornig.dk