Programmet 2014

Over 100 danske og udenlandske forfattere er klar til at møde læserne på Krimimessen på Fængslet i weekenden 5. og 6. april.
Se hele programmet, hvor du blandt mange andre finder Jussi Adler Olsen, Sara Blædel, Robert Goddard, Philip Kerr, Elsebeth Egholm og Leif Davidsen.

Der er lagt op til krimifest for alle med forfattermøder, forfattersamtaler – nogle udført som forhør – teater, musik og mulighed for at tæve en forfatter i spillet Wordfeud. Bland meget andet.

Den nordiske kriminallitteratur har virkelig vind i sejlene i disse år, og det afspejler programmet, hvor vi både har tiltrukket mange nordiske forfattere og går i dybden i paneldiskussioner om Nordic Noir,”

siger programansvarlig Vibeke Johansen fra Horsens bibliotek, der netop har sendt programmet til trykkeriet, men allerede nu kan du altså se programmet i digitalform her.

Krimimessen kommer i år til at foregå på seks scener, og som noget nyt bliver der slået et kæmpe telt op på sportspladsen, hvor hele messeområdet med stande fra forlag, café og en scene flytter ind.

Børnekrimimessen er gratis og holder i år til i Vesthallen. Her vil børnene blandt andre kunne møde Lene Kaaberbøl og Nicole Boyle Rødtnes.

Kig selv i programmet, og følg med her på siden, hvor vi i tiden frem til Krimimessen bringer nyheder og dykker mere ned i programmet.

Fra uge otte kan du få det trykte program på Horsens kommunes biblioteker, og vi sender gerne programmer til dit lokalbibliotek, hvis du ikke bor i området.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.