Politifolk, detektiver og journalister

Professionelle politifolk, durkdrevne detektiver og a-jourførende journalister befolker bøgerne hos disse forfattere:

Lisbeth og Steen Bille
Lisbeth og Steen Bille

Lisbeth og Steen Bille – Er aktuelle med Nattens gerning, hvor videnskabsjournalisten Thea Vind er tilbage i en dramatisk historie om magtmisbrug, jalousi og blodig hævn.

Mød dem søndag i Vesthallen kl. 11.20

 

 

Henrik Brun
Henrik Brun

Henrik Brun – Er forfatter til bøgerne om journalisten Ketil Brandt. Aktuel med Den svenske løgner, der er 3. del i serien.
Ketil Brandt er på vej til Stockholm, da han under et kort ophold i Malmø er vidne til et skuddrab på åben gade – og en mystisk kvinde, der i rædsel flygter fra gerningsstedet. Offeret er en cypriotisk diplomat, der var i byen som turist, og både politiet og pressen mener, at han var et tilfældigt mål for en ny Malmø-skytte, der går efter udlændinge …

Mød Henrik Brun lørdag i Vesthallen kl. 11.20

 

Anna Grue
Anna Grue

Anna Grue – Er kvinden bag bøgerne om den skaldede detektiv Dan Sommerdahl. Hun er aktuel med 5. del i serien, den hedder Et spørgsmål om penge, der handler om en styrtende rig playboy og jetsetter der findes myrdet. Motiverne står i kø. Er det et spørgsmål om jalousi, narko, penge eller noget helt andet?

Mød Anna Grue lørdag i Vesthallen kl. 12.20, hvor hun fortæller om Et spørgsmål om penge, på Litteratursidens stand kl. 14.00, hvor hun deltager i Gæt og grimasser. Søndag kan du møde hende i Trykkeriet kl. 13.15, hvor hun deltager i en diskussion om Sherlock Holmes’ betydning i dag.

 

Steen Harvig
Steen Harvig

Steen Harvig – er aktuel med Begær. Det er 3. del af Drifternes trilogi, der alle har politiassistent Morten Krag som hovedperson.

Mød Steen Harvig søndag i Trykkeriet kl. 14.00.

 

 

Steffen Jacobsen
Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen – er aktuel med Trofæ, der handler om menneskejagt og rigmænd med bizarre krav om adspredelse. Elizabeth Caspersen er en hovedrig arving til et verdensomspændende dansk industriimperium, men finder en dvd i sin afdøde fars pengeskab. Filmoptagelser skildrer en kynisk, velorganiseret menneskejagt i et arktisk landskab. En jagt, der ender med en ung mands død.

Mød Steffen Jacobsen lørdag i Vesthallen kl. 12.00

 

Lars Kjædegaard
Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard – er aktuel med Goyas hund. Det er 4. bind i serien om drabsefterforskerne Anita Hvid og Thor Belling. Den handler om et brutalt mord med en hammer på en afholdt, verdensberømt forfatter.

Mød ham søndag i Vesthallen kl. 13.20

 

Jakob Knudsen
Jakob Knudsen

Jakob Knudsen – er aktuel med Når engle græder blod. Det er andet bind i serien med Kristian Swane fra Rigspolitiets drabstaskforce og handler om en usædvanligt kompliceret sag, hvor kyniske forretningsmænd har benyttet alle midler i jagten på sportslig succes.

Mød Jakob Knudsen søndag i Vesthallen kl. 10.40

 

Anita Lillevang
Anita Lillevang

Anita Lillevang – har skrevet krimiserien med journalisten Carla som hovedperson. Den seneste hed Længere ud på landet.

Mød Anita Lillevang søndag i Arresten kl. 12.00, hvor hun vil fortælle om, at være en del af forfattergruppen Brænderiet.

 

Rie Osted
Rie Osted

Rie Osted- er aktuel med Huset på skrænten. Det er tredje del i serien om den kvindelige danske privatdetektiv Andrea de Lima.

Mød Rie Osted lørdag i Vesthallen kl. 16.20.

 

 

Jens Østergaard
Jens Østergaard

Jens Østergaard – er aktuel med Drengen og dæmonen. Det er anden, selvstændige bog i krimiserien om efterforskningschef Thomas Nyland. Den handler om en politimand og en 6-årig pige forsvinder sporløst efter en voldsom trafikulykke på en øde landevej.

Mød Jens Østergaard lørdag i Vesthallen kl. 13.00

 

Der er mange forfattere, der har hovedpersoner indenfor disse 3 genrer, de Krimimesse-aktuelle af dem, vil være nævnt i tidligere eller kommende indlæg her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.